Servind

Toyota otevřela v Praze šestý showroom

Toyota otevřela v Praze šestý showroom

Značka Toyota otevřela v Praze Vysočanech v Kolbenově ulici svůj šestý pražský showroom. Jako jeden ze dvou v celé ČR má specializované centrum zaměřené na prodej užitkových vozů Toyota. Showroom na ploše 950 m2 provozuje společnost Autobond Group.

Zákazníci v novém centru najdou kompletní škálu osobních vozů Toyota včetně hybridních a sportovních modelů GR. Součástí showroomu je i bohatá nabídka příslušenství a rozsáhlé servisní zázemí.

Část věnovaná užitkovým vozům vedle samotných automobilů nabízí i příslušenství nebo speciální vestavby. Toyota tak posiluje své postavení v užitkovém segmentu, kde v říjnu patřila mezi tři nejprodávanější značky. Zajímavostí sekce užitkových vozů je i speciální zóna pro děti.

„Toyotě i Lexusu se letos opět daří. Dokladem toho je postup na celkové čtvrté místo na trhu osobních a lehkých užitkových vozů. Od ledna jsme již na české trhu uzavřeli více než 17 000 zákaznických smluv, což představuje meziroční nárůst o 77 %. Míříme tedy k prodejnímu rekordu. Nový showroom Autobondu posiluje naši přítomnost ve východní části hlavního města a zároveň rozšiřuje naše služby o specializovanou užitkovou sekci, kterou jsme dosud měli jen v Brně,“ říká generální ředitel Toyoty a Lexus v ČR Martin Peleška.

„Společnost Autobond Group zaznamenává v roce svého 15. výročí založení velkou expanzi. V září jsme otevřeli nové Lexus centrum v Ostravě, nyní otevíráme další pobočku Toyoty v Praze, jsou to pro nás velké výzvy. Jsme rádi, že se podařilo s importem Toyota a Lexus ČR rozšířit stávající úspěšnou spolupráci a věříme, že v příštím roce i naše společná čísla nadále porostou, byť je situace na trhu aut v současné době složitější než kdy dříve,“ doplňuje výkonný ředitel a předseda představenstva Autobond Group Milan Štědra.

Společnost Autobond v současnosti provozuje šest showroomů značek Toyota a Lexus. Letos v říjnu otevřela nový showroom Lexus v Ostravě.

Datum zveřejnění

19.11.2021

Zdroj informací

Toyota

Foto: Toyota

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2955 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál