Servind

Nový autorizovaný servis BMW a Mini v Ostravě

Nový autorizovaný servis BMW a Mini v Ostravě

Společnost Lex Auto otevřela nový autorizovaný servis BMW a Mini v Ostravě. Součástí servisu je kromě jiného také špičkově vybavená karosárna, lakovna a pneuservis.

I přesto, že je v provozu již od loňska, dočkal se slavnostního otevření až letos v říjnu. „Kvůli covidu jsme akci museli několikrát přesouvat. Nakonec to vyšlo tak, že jsme pro naše klienty slavnostně otevřeli přesně do roka a do dne od uvedení do provozu,“ uvedl majitel společnosti a galerista Petr Lex.

Hosté slavnostního otevření se mohli seznámit se zázemím nového servisu. Součástí celého areálu Lex Auto je také galerie umění a oddělení Lex Selection, které se zaměřuje na individuální úpravy vozů pro náročnější klientelu.

„Mým hlavním cílem je vysoká úroveň poskytovaných služeb pro naše klienty. Pohybuji se u BMW od 90. let a naši klienti vědí, že preferuji osobní přístup. Máme skvělý tým, který má zkušenosti s prémiovým segmentem a je pravidelně školen specialisty BMW Group,“ dodal Petr Lex.

Nový autorizovaný servis BMW a Mini sídlí v Ostravě-Porubě. Kromě servisu vozů BMW a Mini je k dispozici také prodej BMW Originálních náhradních dílů, stejně jako nabídka příslušenství a doplňků.

Součástí celé akce, kterou provázel moderátor Libor Bouček, byla výstava děl akademického sochaře Igora Kitzbergera a křest jeho knihy Můj svět, která mapuje jeho dosavadní tvorbu. Speciální edice této knihy byla vydražena ve prospěch Centra provázení, které sídlí ve Fakultní nemocnici s poliklinikou v Ostravě a pomáhá rodičům a dětem vypořádat se s těžkými diagnózami. „Kniha se vydražila za skvělých 85 000 Kč a jsem moc rád, že peníze poputují na opravdu smysluplnou věc a pomohou rodičům a jejich dětem zorientovat se v jejich těžkých životních chvílích,“ dodal Petr Lex.

Datum zveřejnění

26.11.2021

Zdroj informací

BMW

Foto: BMW

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2455 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál