Servind

Pomoc firemním klientům

Pomoc firemním klientům

V současné době jsou nejen na českém trhu čekací doby na dodávky nových vozů delší než obvykle. Společnost Volkswagen Financial Services na to operativně zareagovala a pro firemní klienty připravila produkt, který jim pomůže toto období překlenout. Přichází s nabídkou krátkodobého pronájmu za využití operativního leasingu vozidel ihned dostupných z jejího interního skladu ojetých vozů.

„Strategií Volkswagen Financial Services je poskytnout klientům nadstandardní služby i v nelehké době. Vnímáme, že nepříznivá situace s dodávkou nových vozidel představuje pro naše firemní klienty problém. I přesto, že se trh v současnosti turbulentně mění, je naším cílem nadále zajišťovat našim klientům mobilitu. Proto firemním klientům nově nabízíme krátkodobý operativní leasing na vozidla ihned dostupná z našeho interního skladu ojetých vozů. A to s atraktivní měsíční splátkou,“ řekl vedoucí oddělení firemních vozů Volkswagen Financial Services Jan Pařízek.

Tento mimořádný produkt Volkswagen Financial Services nabízí stávajícím i novým klientům, kteří čekají na dodávku nového vozidla nebo kteří potřebují pro přechodnou dobu zajistit mobilitu. Několik set vozidel má Volkswagen Financial Services pro své klienty připraveno ještě do konce roku 2021.  Tento mimořádný produkt jim bude nabízet i v průběhu prvního čtvrtletí 2022.

Podmínky produktu:

- Krátkodobý pronájem formou operativního leasingu

- Nabídka pro fleetové klienty s vozovým parkem minimálně 5 aut (tato nabídka není určena pro taxislužby a autopůjčovny)

- Délka pronájmu 6-12 měsíců

- Volitelný nájezd (maximálně 50 000 km/rok)

- Povinná služba je servis a údržba, další služby jsou volitelné

Nabídku vozů Volkswagen Financial Services průběžně doplňuje. Již nyní však zaznamenává o tento produkt mezi firmami velký zájem.

Datum zveřejnění

2.12.2021

Zdroj informací

Volkswagen Financial Services

Ilustrační foto: Škoda Auto

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3235 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál