Servind

DEFEND INSURANCE nabízí Pojištění STK

DEFEND INSURANCE nabízí Pojištění STK

Technické kontroly se v posledních letech zpřísňovaly. Snížila se tak možnost podvodů a naopak zvýšilo riziko neprojití, i když se na první pohled může zdát na vozidle všechno v pořádku. Pro takovou situaci si však lze sjednat pojištění. Proč se tato novinka vyplatí nejen řidičům, ale i prodejcům?

Technickou kontrolu musí se svým autem pravidelně absolvovat každý řidič. Pro mnohé je to jedna z nejvíce stresujících situací, kterou musí se svým vozem řešit. Ne každý totiž dostane vytouženou červenou nálepku potvrzující, že jeho vozidlo je způsobilé k dalšímu provozu. Mnozí skončí s výpisem závad, které musí nechat opravit a dostavit se k opakované technické prohlídce. A to může představovat také nemalou finanční investici.

K nejčastějším důvodům neprojití na STK patří problémy se světlomety, brzdami, únikem provozních kapalin či nedostatky v oblasti podvozku. Na benevolenci techniků na stanicích technické kontroly přitom nelze spoléhat. V uplynulých letech Ministerstvo dopravy opakovaně zpřísňovalo pravidla pro technické kontroly a také postihy za jejich nedodržení či obcházení.

Kontrolované vozidlo musí technici nafotit z několika úhlů včetně VIN kódu a výrobního štítku. Data se ukládají online do informačního systému Ministerstva dopravy. Možnost nejrůznějších manipulací včetně uplácení se tak výrazně omezila. Prohlídky jsou zároveň důkladnější a auto nemusí projít i kvůli relativní drobnosti. Na pravidelnou technickou prohlídku se tak vyplatí dobře připravit, a to obzvlášť pokud má již auto něco za sebou.

Jedinečná finanční ochrana

Není však nutné vozit auto do servisu ještě před technickou prohlídkou a platit jeho služby a opravy z vlastní kapsy. Řešením může být pojištění technické kontroly, které nabízí finanční ochranu pro následující pravidelnou technickou prohlídku. Jedná se o relativní novinku, která však získává i mezi českými řidiči na stále větší popularitě. Tento inovativní produkt má v Česku v portfoliu pouze společnost DEFEND INSURANCE, která se specializuje na doplňkové pojistné produkty pro automobilový trh. Vyvinula jej společně s odborníky na technické kontroly, má příznačný název DEFEND Technical Control STK a nabízí řadu benefitů nejen pro majitele vozů, ale i prodejce.

Zmírnění obav z koupě ojetin i extra příjem

„Koupě auta je jedním z největších finančních rozhodnutí, které jednotlivec nebo rodina musí udělat. Vstupuje do něj celá řada faktorů a v případě starších vozů bývají velkým strašákem právě možné komplikace s technickou kontrolou. Pojištění technické kontroly však obavy zákazníků z koupě ojetin výrazně snižuje. Prodejcům tak přináší nejen extra příjem v podobě provizí z pojištění, ale podporuje i ten primární z prodeje vozů. Dalším plusem je i možný příjem z následných oprav pojistných událostí a také zvýšení důvěryhodnosti prodejce,“ přibližuje výhody pojištění DEFEND Technical Control pro obchodní partnery Gabriela Motejzíková, Country Managerka DEFEND INSURANCE GROUP pro Českou republiku.

Pojistí až 20 let staré vozy

V případě, že vůz technickou kontrolou neprojde, pojištění DEFEND Technical Control uhradí výměnu či opravu krytých součástek, aby mohlo být vozidlo opět způsobilé k dalšímu provozu. Zahrnuje širokou škálu krytých součástek, aby byl majitel vozu v bezpečí a nemusel se technickou kontrolou stresovat ani sahat do své peněženky.

„Pojistit lze vozidla až 20 let stará, která mají najeto až 400 000 kilometrů. Pojištění se vztahuje na jednu pojistnou událost, která však může zahrnovat selhání více krytých součástek. Není zde žádná spoluúčast ani omezení počtu najetých kilometrů v průběhu trvání pojistné smlouvy. Navíc uhradíme i poplatek za opakovanou technickou prohlídku,“ říká Gabriela Motejzíková.

Partnerský přístup a kvalitní zákaznický servis

Klienti i obchodní partneři DEFEND INSURANCE GROUP se mohou spolehnout na rychlé a profesionální vyřízení škodních událostí. Jen za minulý rok jich v DEFEND zpracovali téměř 18 000 a schválili a vyplatili téměř dvě třetiny z nich. Není přitom nutné žádné velké papírování a schválení pojistné události probíhá ještě ten samý den po dodání dokumentů. 

„Zakládáme si na individuálním a partnerském přístupu k obchodním partnerům i zákazníkům. Samozřejmostí je u nás otevřená komunikace a kvalitní zákaznický servis. Naše produkty umožňují také úpravy na míru potřebám konkrétního partnera a jeho zákazníků včetně brandingu s logem a názvem partnera pro odlišení od konkurence,“ vysvětluje Gabriela Motejzíková a dodává, že pojistitelem jejich produktů je Fortegra Europe Insurance Company, která se může se pyšnit prestižním ratingem A- (Excellent) od AM Best.

Cílem DEFEND INSURANCE je propojit svůj tým s partnerskou společností tak, aby vzájemná spolupráce přinášela stabilní a kvalitní výsledky, a to jak po stránce obchodního úspěchu, tak spokojenosti zákazníků. Připojte se k předním hráčům na automobilovém trhu, kteří do DEFEND vložili svou důvěru a zažijte jejich partnerský přístup.

Rádi byste začali pojištění technické kontroly nabízet? Chcete získat nabídku na míru? Neváhejte se ozvat DEFEND INSURANCE na e-mail info@defendinsurance.eu nebo telefonní číslo +420 233 103 111.

 

Datum zveřejnění

21.12.2021

Zdroj informací

DEFEND INSURANCE

Foto: DEFEND INSURANCE

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2551 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál