Servind

Seat a Cupra posilují své postavení na severu Čech

Seat a Cupra posilují své postavení na severu Čech

Značky Seat a Cupra rozšiřují svou síť autorizovaných prodejců a servisů v České republice o nového partnera. Devatenáctým dealerem značky Seat a devátým zastoupením značky Cupra se stala liberecká společnost Auto Koutek s.r.o. Nový obchodní partner se silným zázemím se již připojil k dlouhodobému partnerství značky Seat se Skiareálem Ještěd, v jehož službách jezdí oblíbené vozy Seat a Cupra.

Společnost Auto Koutek s.r.o. byla založena v roce 1996. Zaměřila se na prodej a servis osobních i užitkových automobilů. Díky svým profesionálním službám a péči o zákazníky se záhy dostala do povědomí široké motoristické veřejnosti a postupně se zařadila mezi největší prodejce nových automobilů v Libereckém kraji. S více než 70 zaměstnanci v současnosti ve svém regionu zastupuje šest značek včetně Seatu a Cupry.

Pro obě španělské značky byl v listopadu 2021 otevřen nový showroom v areálu Auto Koutek Liberec v Tanvaldské ulici, který na více než dvou hektarech zahrnuje také skvěle vybavené servisní zázemí s vlastní lakovnou, novou karosárnou a bezkontaktní mycí linkou. Moderně pojatý showroom Seat a Cupra vznikl rekonstrukcí původních prostor podle architektonické studie a nové vozy obou značek prezentuje na ploše 450 m2.

„Jsem rád, že se nám podařilo najít pro obě naše rychle rostoucí značky Seat a Cupra silného partnera v Libereckém kraji. Auto Koutek Liberec nám významně pomůže posílit naše postavení na severu Čech svými mnohaletými zkušenostmi s prodejem a servisem osobních vozů a velmi motivovaným profesionálním týmem. Našemu novému obchodnímu partnerovi přeji pod vlajkou značek Seat a Cupra hodně úspěchů a mnoho spokojených zákazníků a těším se na oboustranně přínosnou spolupráci,“ říká ředitel značek Seat a Cupra pro Českou republiku Aleš Novák.

„Mám velkou radost, že můžeme zastupovat dvě dynamicky rostoucí značky s velmi atraktivní produktovou řadou a silnou orientací na zákazníka a přivést je do našeho regionu. Pro značky Seat a Cupra jsme zrekonstruovali samostatný showroom a máme s nimi velké plány. Věřím, že s mladistvým duchem značky Seat i s opravdu jedinečným portfoliem exkluzivních sportovních modelů Cupra se nám podaří oslovit nové skupiny zákazníků, kteří hledají nezaměnitelné automobily vysoké technické úrovně, jež budou dokonale ladit s jejich životním stylem,“ říká Arnošt Koutek, majitel společnosti Auto Koutek s.r.o.

Český importér vozů Seat a Cupra již přizval společnost Auto Koutek Liberec ke spolupráci v rámci svého dlouhodobého partnerství se Skiareálem Ještěd. Nový partner obou značek v Libereckém kraji má na starosti flotilu vozů Seat, která slouží ještědskému sportovnímu areálu. Seat je hlavním partnerem Skiareálu Ještěd od roku 2019. Letos převzali představitelé Skiareálu Ještěd vozy Ateca a Formentor. Ty od té doby potvrzují, že na SUV značky Seat a Cupra je naprosté spolehnutí i v náročných horských podmínkách.

Datum zveřejnění

27.1.2022

Zdroj informací

Porsche ČR

Foto: Porsche ČR

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.5565 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál