Servind

Přijďte si užít SAG EXPO 2022

Přijďte si užít SAG EXPO 2022

V sobotu 11. června se v pražských Letňanech po delší pauze opět uskuteční veletrh SAG EXPO 2022, jedinečná prodejně prezentační akce, na které se pod jednou střechou představí osm desítek renomovaných dodavatelů autodílů a servisního vybavení. Program celodenní akce pro profesionály z autobranže ale bude vhodný pro celou rodinu.

V Letňanech bude k vidění mnoho zajímavostí ze sortimentu Swiss Automotive Group CZ i představení nových trendů v oblasti vývoje a oprav automobilů. SAG EXPO 2022 tak po letech omezení a sankcí nabídne jedinečnou možnost osobního kontaktu a získání informací o novinkách či technických specifikách přímo od zástupců výrobců a dodavatelů náhradních dílů i a garážové techniky. Řada vystavujících si přímo ve svých stáncích připravuje zajímavé workshopy, školicí semináře či soutěže.

Přijďte a poznejte další lidi z branže, podělte se s nimi o své problémy či zkušenosti. Nenechte si ujít speciální zvýhodněné veletržní nabídky (různé slevy, akční balíčky či odměny za nákupy přímo na místě).

Další čtyři desítky zajímavých cen můžete získat při odpolední tombole. A hlavně: nepropásněte příležitost výhodněji uplatnit vouchery na garážovou techniku získané ve velké Jarní akci.  

Po celý den bude pro všechny v přilehlém party stanu k dispozici bohaté občerstvení. Pro dámy bude připravena speciální relax zóna, kde bude možné využít některou z příjemných procedur jako jsou originální thajské masáže chodidel a šíjí od ThaiPro, profesionální kosmetika či manikúra s podporou luxusní francouzské kosmetické značky SOTHYS Paris, nebo služby prestižního kadeřnického salonu Libor Šula. Pro děti bude vyhrazena hala č. 4 s velkou porcí zábavy: herní konzole PS4 a Xbox, závodní simulátory, stolní fotbálek, bungee trampolíny, skákací hrad i oblíbené malování na obličej.

Zaregistrujte se ještě dnes v e-shopu Connect nebo prostřednictvím našich obchodních zástupců a přijďte si užít veletrh SAG EXPO 2022 naplno…

Sobota 11. 6. 2022

9:30 - 17:00 hodin

PVA EXPO Praha

Datum zveřejnění

18.05.2022

Zdroj informací

SAG

Foto: SAG

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2288 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál