Servind

Volkswagen Financial Services pro firemní zákazníky

Volkswagen Financial Services pro firemní zákazníky

Společnost Volkswagen Financial Services pokračuje v rozšiřování nabídky pro firemní zákazníky. Vedle vozidel koncernu Volkswagen loni v portfoliu služeb přibylo financování všech automobilových značek dostupných na českém trhu. Díky tomu jen za první čtvrtletí letošního roku vzrostl meziročně objem nových fleetových obchodů v nekoncernových značkách o 220 %.

„Chceme uspokojovat všechny potřeby firemních klientů, a proto jsme se již na začátku roku 2021 rozhodli rozšířit nabídku našeho financování na vozidla všech značek. Naši zákazníci tento krok velmi uvítali a nám jen za první kvartál letošního roku vzrostl objem nových fleetových obchodů u značek mimo koncern VW o 220 %. Stali jsme se tak univerzální leasingovou společností schopnou plnit veškeré požadavky klientů na financování osobních a užitkových vozů. Díky našim službám zůstane podnikatelům a firmám více prostoru pro vlastní podnikání,“ říká Jan Pařízek, ředitel fleetového prodeje a remarketingu ve společnosti Volkswagen Financial Services.

Volkswagen Financial Services vychází vstříc širokému spektru klientů od malých a středních firem s několika vozy až po nadnárodní společnosti s velkými vozovými parky. Správci vozových parků často potřebují zkombinovat ve své flotile vozidla různých značek, například manažerské a referentské vozy. Proto rozšiřování nabídky Volkswagen Financial Services velmi uvítali. Ze značek, které nejsou součástí koncernu Volkswagen, volí fleetoví zákazníci nejčastěji Hyundai, Peugeot, Ford a Kia.

Volkswagen Financial Services staví na svých více než třicetiletých zkušenostech na českém trhu, dlouholetých stabilních partnerstvích a důsledné orientaci na zákazníka založené na individuálním přístupu ke každému klientovi, ať se jedná o malou firmu se dvěma vozy, nebo nadnárodní společnost se stovkami automobilů. Díky tomu dokáže zajistit firmám i živnostníkům výhodné financování jakéhokoli vozu prodávaného na českém trhu. Samozřejmostí je široká škála služeb, která zahrnuje mimo jiné pojištění, servis, pneuservis, dálniční známky, volné limity ujetých kilometrů, vedení elektronické knihy jízd i komplexní správu vozového parku. Specifická řešení jsou připravena pro zákazníky, kteří plánují obohatit svou flotilu o hybridní či plně elektrický vůz.

Zvláštní pozornost ve společnosti Volkswagen Financial Services věnují operativnímu leasingu, jehož koncept průběžně adaptují na měnící se situaci na trhu a zákaznické preference. „Podíl tohoto oblíbeného produktu neustále roste, i když u nás zdaleka ještě nedosahuje výše jako například v Německu, kde firmy automobily v majetku prakticky nemají a své vozové parky pořizují na leasing,“ říká Jan Pařízek.

Pařízek na závěr dodává: „V poslední době však pozorujeme, že i u nás chce stále více zákazníků využívat mobilitu jako službu s cílem zefektivnit správu svého vozového parku. Proto očekáváme, že v budoucnu bude operativní leasing dominantním produktem i v Česku, a to nejen pro velké a střední firmy, jako je tomu doposud, ale i pro startupy, živnostníky a nejmenší a malé podniky. I menší firmy již začínají využívat přednosti operativního leasingu, mezi něž patří mimo jiné snadné plánování nákladů i cash flow nebo eliminace starostí s prodejem ojetého vozidla.“

Datum zveřejnění

17.5.2023

Zdroj informací

Volkswagen Financial Services

Foto: Volkswagen Financial Services

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2558 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál