Servind

Inovativní diagnostické řešení THINKCAR Tech

Inovativní diagnostické řešení THINKCAR Tech

Společnost THINKCAR Tech dosáhla významného milníku – k červenci 2023 získala více než 600 000 hlavních uživatelů, což je úspěch svědčící o jejím uživatelsky orientovaném přístupu k vývoji produktů. Společnost i nadále investuje do multikanálového vývoje s cílem vytvořit komunitu čítající milion uživatelů.

Společnost THINKCAR Tech se od svého založení snaží vytvářet technologické produkty, které odpovídají skutečným potřebám uživatelů a řeší jejich problémy s využitím pokročilých technologií a vynikajícího designu.

Ve snaze poskytovat vysoce kvalitní služby rozšířila společnost THINKCAR Tech svou přítomnost na globálním trhu zřízením poboček ve Spojených státech, Asii, Evropě a dalších regionech. Věnuje se také budování a šíření image své značky, kterou popularizuje mimo jiné účastí na mezinárodních výstavách a oborových panelech. V první polovině roku 2023 se zúčastnila 15 mezinárodních odborných výstav v Americe, Evropě a Asii, kde navázala silné kontakty s potenciálními zákazníky, partnery a odborníky z oboru.

V duchu technologických inovací společnost THINKCAR Tech investovala do špičkových technologií, jako jsou umělá inteligence, cloud computing a big data, což vedlo k vytvoření špičkových a v rámci oboru inovativních diagnostických technologií.

Společnost získala více než 260 práv duševního vlastnictví a uvedla na trh zařízení pro dálkovou videodiagnostiku automobilů, které přináší revoluci v diagnostickém průmyslu. Toto zařízení umožňuje hlasovou a video komunikaci v reálném čase mezi techniky v servisech, online specialisty na údržbu a obchodníky se servisními službami a rozšiřuje vyspělé technologie pro diagnostiku a opravy z lokální úrovně měst do celé země a dokonce do celého světa.

V druhé polovině roku 2023 společnost THINKCAR Tech plánuje dokončit nasazení svého globálního online servisního centra a serveru pro cloud computing ve více než 10 zemích a regionech po celém světě.

Kromě toho je připravena nadále rozšiřovat svůj globální vliv aktivní účastí na dalších mezinárodních výstavách.

Aktuální zprávy o novinkách u společnosti THINKCAR najdete na jejích oficiálních webových stránkách www.thinkcar.com. Zastoupení v České republice zajišťuje společnost IHR-Technika.

Datum zveřejnění

3.8.2023

Zdroj informací

THINKCAR Tech

Foto: THINKCAR Tech

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2555 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál