Vyjádření společnosti Seat

Vyjádření společnosti Seat

V některých českých médiích se objevily nepřesné zprávy o tom, že koncern Volkswagen přestane vyrábět vozy značky Seat. Informace vycházela z chybné informace zveřejněné v magazínu Autocar. Magazín tuto informaci následně opravil.

Vyjádření Seat S.A. k nepravdivému tvrzení o ukončení výroby vozů značky Seat zveřejněnému v magazínu Autocar a následně převzatém českými médii vč. České televize:

Ve skutečnosti je značka Seat silnější než kdykoli předtím. Nyní, když se situace na trhu s polovodiči začala normalizovat, v letošním roce vzrostl prodej až do dnešního dne o 18 % a dosáhl 199 000 prodaných vozů. Seat má velmi vysokou banku objednávek a v současné době disponuje nejlepší produktovou řadou ve své historii.

Hodláme modernizovat modely Seat Ibiza, Arona a Leon, abychom mohli pokračovat v nabídce plug-in hybridních a úsporných vozů až do konce éry spalovacích motorů.

Čas elektrifikace značky Seat přijde a bude jiný. Usilovně na tom pracujeme. Vyvíjíme budoucnost značky Seat. Seat má příležitost nabídnout nové formy mobility, které mladí lidé potřebují, jako je sdílení, předplatné a mikromobilita, s nimiž již máme bohaté zkušenosti díky modelu Seat Mó.

Datum zveřejnění

5.9.2023

Zdroj informací

Seat

Foto: Seat

 

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2469 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál