Servind

Zimní servisní akce pro vozy Škoda

Zimní servisní akce pro vozy Škoda

Automobilka každoročně vychází majitelům vozů Škoda vstříc a má pro ně připravenou speciální Zimní servisní akci, která již probíhá v servisní síti autorizovaných partnerů.

Předsezonní kontrola vozu podle přesně definovaných úkonů

Prohlídka vozu v rámci Zimní servisní akce sestává z řady úkonů, které definovala přímo automobilka Škoda Auto. Jednou z nejčastějších příčin nenastartování vozu v zimě je vybitý akumulátor. Proto se vždy speciálním přístrojem provádí hloubkový zátěžový test autobaterie.

Technici rovněž provedou kontrolu brzdového systému a podvozku, prověří množství motorového oleje, chladicí a brzdové kapaliny a zkontrolují funkce osvětlení, stěračů i ostřikovačů. Pozornosti neujdou ani pneumatiky včetně rezervy, u nichž se kontroluje jejich opotřebení a správný tlak.

Pro zákazníka je cenným výstupem prohlídky také diagnostický výpis z paměti závad, jehož protokol je k dispozici k nahlédnutí.

Cenu prohlídky v rámci této akce si určuje konkrétní servis, který v některých případech přidává i vlastní zákaznické bonusy. Doporučená prodejní cena je od 349 Kč.

Zvýhodněné Škoda Originální příslušenství

V rámci zimní servisní akce rovněž dochází k až 30 % zvýhodnění vybraného sortimentu Škoda Originálního příslušenství.

Se slevou 20 % lze koupit například sněhové řetězy, držáky lyží a snowboardů, praktický síťový program do kufru či některé alu disky kol. V nabídce jsou i ochranné prvky zavazadlového prostoru a interiéru jako jsou plastové vany, kryty nakládací hrany nebo gumové i celoroční koberce.

Levněji lze pořídit i značkové dárkové předměty a oblečení či autokosmetiku.

Zvýhodnění ve výši 20 % platí i na přední stírací lišty, a to i na některé starší vozy.

Majitelé vozů starších 4 let mohou v případě, že byla během prohlídky nalezena nějaká závada, využít k opravě i dlouhodobě platný program Škoda Šeková knížka, díky kterému získají slevu 20 % na nejčastěji využívané Škoda Originální díly i na práci potřebnou k jejich výměně.

Zvýhodněné akční ceny sezonního Škoda Originálního příslušenství jsou platné do 30. listopadu nejen u autorizovaných servisních partnerů, ale také v rámci Škoda E-shopu.

Datum zveřejnění

19.10.2023

Zdroj informací

Škoda Auto

Foto: Škoda Auto

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2926 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál