Servind

Benefity vzduchového odpružení ECP Starline

Benefity vzduchového odpružení ECP Starline

Systémy vzduchového odpružení se montovaly do vozidel v prémiovém sektoru od konce 90. let. Nyní je vzduchové odpružení široce používáno u komerčních a osobních automobilů mnoha výrobců. Spotřebitelé hledají vysoce kvalitní, ale cenově výhodnou značku na trhu s náhradními díly pro své starší vozy a vozidla 4x4 z počátku roku 2000 až do roku 2015. Tyto díly prodlužují dobu provozu vozidla bez nákladné opravy. Jedním z ideálních řešení jsou díly značky Starline.

Přehled sortimentu

Starline má dostupných více než 350 referencí a velké množství z nich je dostupných skladem. Pokrývá prakticky všechny aplikace na trhu s náhradními díly v EU. Sortiment pokrývá všechny rychloobrátkové položky a často vyměňované položky pro značky BMW, Mercedes-Benz, Jaguar Land Rover, skupiny Volkswagen AG, Tesla nebo skupiny Stellantis (Peugeot, Citroën, DS a Jeep) a další.

Sortiment zahrnuje vše potřebné pro opravy systémů vzduchového odpružení: vzduchové měchy, tlumiče vzduchového odpružení, kompresory a ventilové bloky.

Nejdůležitější produkty

Značka Starline nabízí kompletní, předmontované a připravené kompresory s montážními klecemi. Starline má řadu vzduchových kompresorů, které jsou plug and play přímo přizpůsobené vozidlu.

Jednotky přívodu vzduchu u aplikací BMW a Volkswagen Group se skládají ze vzduchového kompresoru, ventilového bloku, potrubí a klece armatur. Všechny tyto komponenty dodávají různí výrobci OEM. Proto nejsou k dispozici jako kompletní jednotka od OEM nebo OES dodavatelů. Starline má poprodejní verze kompletní jednotky předmontované do montážní klece. To významně snižuje pracovní dobu a náklady.

Jedna jednotka SKU vyřeší všechny problémy se vzduchovým kompresorem Land Rover Discovery 3, 4 a Range Rover Sport 05-13. První modely Discovery 3, 4 a Range Rover Sport byly vybaveny kompresorem dodaným společností Hitachi. To bylo v polovině výroby opuštěno a změněno na jednotku dodávanou AMK. Pokud je ve vozidle kompresor typu Hitachi, prodejce neposkytuje žádnou náhradu za OEM. Aby fungoval, musí být upgradován na kompresor typu AMK a mít aktualizaci softwaru. Jedná se o velmi nákladnou opravu a zahrnuje software prodejce, který tento vůz překalibruje pro práci s jednotkou AMK.

Starline má v sortimentu upravenou verzi AMK, která bude pasovat přímo bez aktualizace softwaru na vozy s kompresorem Hitachi. Stejný produkt bude také sedět přímo bez aktualizace softwaru na pozdější modely vozů s namontovanými kompresory AMK bez ohledu na to, jaký kompresor toto auto má, nebo zda byl v minulosti měněn. Řešení Starline vyhovuje všem, je bez nákladů a potíží s upgradováním softwaru.

Pokud se elektroinstalace auta v průběhu let zhoršila a již není k dispozici napětí pro spuštění výfukového ventilu, sada Starline přichází s výfukovým ventilem s nižším odporem, který se hodí do tohoto scénáře. Toto je jediné podobné řešení na trhu.

Více než 370 položek vzduchového odpružení Starline najdete na portále lkq.cz.  

Datum zveřejnění

28.11.2023

Zdroj informací

LKQ

Foto: LKQ

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2223 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál