Servind

Servind představil inovativní tažné rameno GYS AIRFIX

Servind představil inovativní tažné rameno GYS AIRFIX

Mnoho zákazníků díky jeho nízké hmotnosti 31 kg a kompaktním rozměrům využilo možnost vyzkoušet jej v plném nasazení přímo ve své dílně. V téměř všech případech zákazníky přesvědčil o své užitečnosti a zákazníci si ho obratem objednali. Stal se tak skutečným letošním karosářským bestsellerem.

Díky své inovativní a patentované konstrukci je používání tažného ramene AIRFIX opravdu snadné. Ukotvení tažného ramene je velice rychlé. Fixace základny je zajištěna principem Venturiho efektu, díky němuž je vytvořen potřebný podtlak. Obvodové těsnění přísavné desky nevyžaduje lepení, stačí ho jen usadit, čímž je i jeho případná budoucí výměna snadná a rychlá. Stejně tak rychlá je výměna čtyř gumových podložek, které jsou umístěné ve vzduchové mezeře a které nejen že absorbují tažné síly, ale zároveň také zabraňují nechtěnému stržení těsnění, což samozřejmě zvyšuje nejen jeho odolnost, ale i životnost. Fixace základny je podle zkušenosti možná na většině povrchů dílen.

S tažným ramenem AIRFIX získávají karosáři skutečně výkonného pomocníka, se kterým se stává oprava povrchových panelů karoserie opravdu snadnou. AIRFIX totiž poskytuje tažnou sílu až 350 kg po celé výšce tažného ramene a jeho maximální výška tahu je až 1,30 m. Klikový naviják s pevným lanem o průměru 6 mm disponuje pevností v tahu 1,5 tuny, posuvný systém pro nastavení tažné výšky a úhlový převod umožňující tažení směrem dolů nabízí velmi snadnou manipulaci a přípravu. Vše lze nastavit během několika sekund, a to bez použití jakéhokoliv nářadí.

Ačkoliv GYS AIRFIX nabízí vysoký výkon, není třeba aby tažné rameno vážilo několik set kilogramů. Vývojáři společnosti GYS totiž mysleli i na ergonomii svého produktu, a tak tažné rameno AIRFIX váží pouhých 31 kg a díky dvěma kolečkům se na pracovišti velice snadno přemisťuje. Navíc je AIRFIX vybaven vysoce výkonným tlumičem hluku, který snižuje hlučnost tažného ramene na minimum.

Jedná se bezpochyby o jedno z nejspolehlivějších tažných ramen na trhu.

Datum zveřejnění

2.1.2024

Zdroj informací

Servind

Foto: Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2347 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál