Servind

Servind oficiálním distributorem Wieländer+Schill

Servind oficiálním distributorem Wieländer+Schill

Úspěšné působení Servindu v oblasti dodávek produktů a technologií pro karosárny se šíří nejenom mezi zákazníky, ale zaznamenávají ho i dodavatelé a výrobci produktů samotných. O portfolio společnosti Wieländer+Schill stál Servind již před pár lety. Tehdy však byl zástupci společnosti zdvořile odmítnut s tím, že již zastoupení v Česku a na Slovensku mají. O to větším zadostiučiněním bylo, když vedení Servindu během letošního léta obdrželo nabídku stát se jejich dalším distributorem na tuzemském trhu.

Stávající sortiment prvotřídních karosářských dodavatelů CAR-O-LINER, GYS a Cromatec technology tak aktuálně doplní špičkové inovativní produkty Wieländer+Schill. Pestrý sortiment obsahuje kvalitní spotřební materiál, včetně vícebřitých vrtáků do oceli a dalších materiálů, svářecí a nýtovací techniku, vysavače na hliník nebo kompletní pokrokové vybavení multimateriálového pracoviště. To vše je podpořeno mnoha schváleními výrobců automobilů renomovaných značek.

Jedním z inovativních produktů a novinek, které během pár měsíců zajisté nebudou chybět v nejednom servisu či dílně, je univerzální kolo WS Roller-Spinner. Revoluční univerzální kolo je vyrobeno z lehkých termoplastů a umožňuje pohybovat i vozidly se zablokovaným brzdovým systémem nebo poškozeným hnacím ústrojím. V praxi to znamená, že jste pohodlně schopni manipulovat například i s elektromobily bez elektrického napětí nebo vozidly s aktivovanou ruční brzdou, a to díky unikátnímu otočnému středu kola, který můžete nechat buď volně pohyblivý nebo ho zafixovat. Při zafixování kolo slouží jako běžné lakařské náhradní kolo. Pokud střed necháte volný, umožňuje zmíněnou manipulaci s vozidly se zablokovanou brzdovou soustavou, pohonným ústrojím nebo automatickou převodovkou v parkovacím režimu.

Oproti nejrůznějším manipulačním nástavcům na kola, které se bohužel potýkají s nástrahami nerovných a nezpevněných povrchů, dlažebních kostek nebo velkých dilatačních spár, si WS Roller Spinner poradí s každým povrchem. Své uplatnění najde díky své univerzálnosti a o 40 % nižší hmotnosti proti běžným náhradním ocelovým kolům rovněž u odtahových služeb. V Servindu věří, že hned několik univerzálních kol se stane nezbytným pomocníkem každého servisu.

Datum zveřejnění

8.1.2024

Zdroj informací

Servind

Foto: Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.329 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál