Servind

Kerry Logistics v Evropě posiluje

Kerry Logistics v Evropě posiluje

Logistická společnost Kerry Logistics, specialista na 3PL logistiku se silnou přítomností v Asii, posiluje svou pozici v Evropě i v České republice. Se zázemím evropské centrály v Amsterdamu otevřela od 1. ledna 2024 vedle již fungující brněnské pobočku s kancelářemi v Praze. Do pozice country manažera pro Českou republiku byl k 1. lednu 2024 jmenován Martin Hrbek.

„Jsme rádi, že se nám pro český trh podařilo získat Martina Hrbka, zkušeného logistického manažera, který disponuje hlubokou znalostí trhu a již v předchozích pozicích prokázal také schopnost úspěšně vést tým,“ uvedl Nils Haring, ředitel společnosti Kerry Logistics pro Českou republiku, Německo a Polsko.

Martin Hrbek se v oboru pohybuje od roku 2009. V uplynulých šesti letech byl obchodním ředitelem divize Air & Sea společnosti GEFCO (později CEVA Logistics), kde se věnoval především rozvoji letecké a železniční transkontinentální dopravy, časově kritickým přepravám a celním službám. Předtím působil pět let ve společnosti DHL.

Kerry Logistics nabízí komplexní servis integrované logistiky, urgentních přeprav i freight forwardingu klientům z různých průmyslových odvětví od automobilového průmyslu přes fashion a lifestyle, FMCG, farmaceutický průmysl, elektroniku, až po přepravy rychle se kazícího zboží. S víc než 43 000 zaměstnanci po celém světě, flotilou více než 10 000 vlastních vozidel, 70 miliony m2 skladovacích ploch a přístupu k letecké flotile společnosti SF Holding je na poli přeprav mezi Asií a Evropou jedním z klíčových hráčů.

„Vedení aktivit renomované logistické společnosti na českém trhu je pro mne novou pracovní výzvou a zároveň příležitostí, jak zúročit více než patnáctileté zkušenosti v oboru logistiky. V následujících měsících se chci zaměřit na rozvoj služeb pro lokální pobočky globálních klientů a doplnění klientského portfolia o střední a menší české podniky s mezinárodním přesahem,“ okomentoval nejbližší cíle Country manažer Martin Hrbek.

„Naší konkurenční výhodou budou kapacity v letecké dopravě, kde společnost Kerry Logistics díky vlastnické struktuře disponuje flotilou 97 freighterů společnosti SF, díky nimž nabízí přepravu mezi Evropou a Východní Asií i mezi Evropou a Amerikou na denní bázi. Samozřejmostí je pak železniční spojení Evropy s Asií, multimodální doprava a ve spolupráci s klíčovými světovými rejdaři také námořní doprava, to vše ve spojení s celními službami,“ dodal Martin Hrbek s tím, že 51,8% podíl v Kerry Logistics od roku 2021 vlastní společnost SF Holding.

Datum zveřejnění

11.1.2024

Zdroj informací

Kerry Logistics

Foto: Kerry Logistics

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2157 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál