Servind

Goodyear rozšiřuje nabídku pneumatik Eagle F1 Asymmetric 6

Goodyear rozšiřuje nabídku pneumatik Eagle F1 Asymmetric 6

Goodyear oznamuje, že nabídku svých prémiových letních pneumatik Eagle F1 Asymmetric 6 rozšiřuje o 95 nových položek, a to především v sortimentu 19“ a větších.

Evropský automobilový trh se nadále vyvíjí směrem k vyššímu zastoupení modelů SUV. Ppřechod na elektromobily a hybridní pohonné jednotky tento trend ještě zrychluje. Goodyear předpovídá na trhu SUV v letech 2022 až 2027 složenou roční míru růstu ve výši 5,5 %. Již v druhé polovině roku 2022 přitom SUV tvořily více než polovinu celoevropského prodeje nových vozidel. 

Nové položky zahrnují pneumatiky o rozměru 19“ a větším aby vyplnily nabídku s ohledem na nárůst tohoto segmentu. Do prodeje se zavádějí od ledna a více než 30 % z nich používá špičkové technologie Goodyear SoundComfort a SealTech.

Technologie Goodyear SoundComfort nabízí tišší jízdu a optimalizuje pneumatiky pro elektromobily. Všechny nové rozměry jsou navrženy tak, aby si řidiči mohli s důvěrou vybírat optimální pneumatiky bez ohledu na pohon svého vozidla.

Několik nových rozměrů je vybaveno technologií Goodyear SealTech. Tato nová špičková technologie automaticky zaceluje defekty o průměru až 5 mm v běhounu pneumatiky.

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, k tomu uvedla: „Jsme rádi, že v době čím dále tím složitějšího trhu a trvalého nárůstu poptávky po pneumatikách pro modely SUV můžeme zákazníkům nabízet naše oceňované pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 6 v jejich dosud nejkompletnější řadě.“

Rozměr

18"​

19"​

20"​

21"​

22"​

23"​

Celkem

Eagle F1 Asymmetric 6

2​

17​

30​

20​

18​

8​

95​

SoundComfort

4​

9​

7​

6​

1​

27​

SealTech

2​

3​

5​

Datum zveřejnění

15.3.2024

Zdroj informací

Goodyear

Foto: Goodyear

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2633 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál