Servind

Polygon Most přichází s kampaní Týdny bezpečnosti

Polygon Most přichází s kampaní Týdny bezpečnosti

Polygon Most přichází s novou kampaní „Týdny bezpečnosti“, která má za cíl motivovat veřejnost k účasti na kurzech bezpečné jízdy a podněcovat řidiče k dalšímu vzdělávání a zdokonalování svých dovedností za volantem nebo řídítky. Kampaň odstartovala 15. března a bude trvat do 15. června 2024. Cílem je nabídnout řidičům propojení vzdělávání se zábavou a adrenalinem.

Hlavním mottem kampaně je „Zábava na polygonu = bez starostí na silnici“, které má připomenout, že kurz bezpečné jízdy může být nejen poučný, ale i zábavný zážitek.

Kampaň je rozdělena na tři části, z nichž každá se zaměřuje na určité skupiny řidičů.

V první části nabídne zvýhodněné unipoukazy na kurzy bezpečné jízdy zaměřené na širokou veřejnost. Zájemci si díky zvýhodněným unipoukazům budou moci vybrat kurz z široké nabídky Polygonu Most, který jim nejvíce vyhovuje. V nabídce najdou vše od základního Kurzu bezpečné jízdy, přes kurzy zaměřené na mladé řidiče, ženy, pokročilé řidiče, ale i motorkáře, nebo kurz s odpočtem bodů.

V druhé části, která startuje 15. dubna, se kampaň zaměří na pokročilé a sportovně orientované řidiče, kteří budou moci absolvovat zvýhodněné kurzy zaměřené na sportovní jízdu a jejichž součástí jsou například i jízdy na dráze velkého mosteckého okruhu.

V třetí fázi se kampaň zaměří na motorkáře, kteří se chtějí zdokonalit a získat nové dovednosti pro bezpečnou jízdu v kurzu For Moto Standard.

Jako další motivaci pro zájemce o vylepšení svých řidičských schopností připravil Polygon Most rovněž atraktivní dárky pro absolventy kurzů. Najdeme mezi nimi například vstupenky na mistrovství světa superbiků, tradiční Czech Truck Prix & NASCAR Show, poukazy na jízdu na závodním okruhu a další. Během kampaně budou na sociálních sítích Autodromu Most probíhat soutěže, ve kterých fanoušci budou moci vyhrát poukazy na kurzy.

Mostecké týdny bezpečnosti skončí 15. června, ale zájemci, kteří využijí některou z nabídek, budou moct poukazy uplatnit v průběhu celého roku.

Polygon Most je největším centrem kurzů bezpečné jízdy v České republice s komplexním zázemím a profesionálními instruktory. Kromě veřejnosti jsou zde školeny i složky IZS a profesionálové od řidičů kamionů, přes autobusy městské hromadné dopravy až po armádní řidiče. Polygon Most je předním český centrem pro vzdělávání veřejnosti v oblasti silniční bezpečnosti.

Datum zveřejnění

18.3.2024

Zdroj informací

Polygon Most

Foto: Polygon Most 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2335 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál