Servind

Spolupráce Ineos a Glasurit

Spolupráce Ineos a Glasurit

Spolupráce prémiové značky Glasurit, kterou vyrábí společnost BASF Coatings, a společnosti Ineos Automotive zahrnuje dodávky udržitelných řešení v oblasti opravárenství, odborné znalosti, nejnovější digitální řešení pro vyhledávání odstínů a školení.

Během následujících tří let bude BASF pomáhat Ineosu budovat jeho globální program karosérií a laků se zaměřením na nejvyšší úroveň průmyslových standardů a udržitelná řešení oprav. Prémiová značka Glasurit pro opravy laků společnosti BASF poskytne odborné znalosti a inovace laků pro vývoj požadavků sítě karosáren pro Ineos po celém světě.

Ineos už spolupracuje s BASF Coatings jako partner v oblasti povrchových technologií pro své první offroadové vozidlo Grenadier, vyráběné v Hambachu ve Francii od roku 2021. S novou smlouvou se partnerství s Ineosem rozšiřuje ještě na implementaci a vývoj karoserie a laku nejen pro Grenadier, ale nově i pro variantu pick-up s dvojitou kabinou Quartermaster.

Glasurit zajistí, že v rámci sítě karosáren Ineos v Evropě, Severní Americe a Asii a Tichomoří budou na nejvyšší úrovni dodržovány nejudržitelnější a nejefektivnější postupy při opravách.

Globální ředitel poprodejního servisu Ineos Automotive Steve Graham k tomu řekl: „Jsem velmi rád, že můžeme s BASF spolupracovat na vývoji a to tak, abychom mohli v příštích letech přinést udržitelný program, který se bude řídit nejvyššími standardy kvality při opravách prémiových vozidel. Díky technické podpoře a zkušenostem společnosti BASF s řízením nejnovějších standardů, se může celá síť INEOS Automotive spolehnout na partnera, který s námi sdílí závazek k dokonalosti v oblasti služeb pro zákazníky.“

„V automobilovém průmyslu nikdy nebylo tak vzrušující období a jsme rádi, že máme příležitost rozšířit naše angažmá s Ineos Automotive. S naším vysoce inovativním portfoliem řešení, které nyní nastavuje průmyslový standard, se těšíme na sladění a doplnění vize Ineos s našimi vlastními strategickými principy, abychom podpořili nové, silné a odměňující partnerství,“ dodal Chris Titmarsh, senior viceprezident, Global BASF Automotive Refinish.

Importérem materiálů značky Glasurit je společnost Toplac s.r.o.

Datum zveřejnění

17.4.2024

Zdroj informací

Toplac

Foto: Toplac/BASF

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.247 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál