Servind

OSRAM rozšířil rodinu legálních LED žárovek

OSRAM rozšířil rodinu legálních LED žárovek

Společnost ams OSRAM, světový lídr v oblasti optických řešení, rozšířil rodinu legálních LED žárovek OSRAM NIGHT BREAKER®LED o pomocné žárovky W5W. Schválení pro H7-LED, H7-LED (24 V), H4-LED, H1-LED a nově i pro W5W-LED je tak nyní platné i v České republice.

„Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout naši řadu NIGHT BREAKER® LED ve velké části Evropy. Díky našim inovacím a neustálému rozšiřování rodiny NIGHT BREAKER®LED jsme si vydobyli pozici lídra na evropském trhu legálních LED žárovek a zároveň jsme získali důvěru motoristů,“ zdůraznil Adam Wu, generální ředitel obchodní jednotky Automotive & Specialty Lamps.

Aktuálně se mohou produkty OSRAM NIGHT BREAKER®LED legálně používat na veřejných komunikacích ve více než 20 evropských zemích, a to je jen začátek.

Zatímco LED světlomety jsou dnes standardní výbavou mnoha nových automobilů, halogenové světlomety starších aut by si často zasloužily vylepšit. S řadou OSRAM NIGHT BREAKER®, která se skládá z H7 LED, H7-LED (24 V), H4 LED, H1-LED a W5W LED, nabízí společnost ams OSRAM náhradní legální LED žárovky, které mají delší životnost a produkují atraktivnější světlo než žárovky založené na halogenové technologii.

Jasnější, bezpečnější a odolnější

Světlo žárovek OSRAM NIGHT BREAKER®LED je až třikrát jasnější než minimální zákonné požadavky a barevně srovnatelné s denním světlem. LEDky tak zajišťují výrazné kontrasty a dlouhý dosvit. Díky technologii svítí LED žárovky až pětkrát déle než srovnatelná halogenová žárovka, díky delší životnosti se nemusí tak často vyměňovat a také spotřebovávají méně energie. Halogenové žárovky můžete s trochou šikovnosti vyměnit za OSRAM NIGHT BREAKER®LED buď sami, nebo je lze vyměnit při nejbližší návštěvě servisu.

OSRAM NIGHT BREAKER® W5W pomocné LED žárovky jsou nyní legální i pro použití ve vnějším osvětlení všech 12V vozů, a to ve všech aplikacích s čirými skly světlometu, bez jakéhokoli dalšího omezení (nesmí se používat za červeným a oranžovým krytem směrových či brzdových světel!). Jsou vhodné do většiny potkávacích/obrysových světel, pro osvětlení nástupního prostoru, registrační značky i pro osvětlení interiéru vozu. Pro některé vozy je tak nyní rodina OSRAM NIGHT BREAKER®LED schopna zajistit kompletní legální LED osvětlení téměř ve všech aplikacích, včetně hlavních světlometů.

Datum zveřejnění

22.4.2024

Zdroj informací

Osram

Foto: Osram

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2849 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál