Servind

Nový katalog World Wide Work by MEWA

Nový katalog World Wide Work by MEWA

Od 1. září 2016 je k dispozici nový katalog ochranných pracovních pomůcek společnosti MEWA pro všechny, kteří se chtějí kompletně vybavit pro svět práce.

V novém katalogu World Wide Work by MEWA se pojí iluze se skutečností – se zdánlivě pravými obrazy, které staví pracovní svět do světla plného fantazie. Za účelem iluzorní malby na stránkách s úvody kapitol spolupracoval tým umělců FreddArt.

„Obrazy, v nichž splývá skutečný a malovaný svět, symbolizují také spojení našich obou světů MEWA: pracovní oděv v systému pronájmu je dokonale doplněn o nabídku našich produktů pro bezpečnost a ochranu při práci, které je možno zakoupit. Tímto způsobem můžeme našim zákazníkům poskytnout komplexní poradenství a celkově je vybavit,“ vysvětluje Margharet Feldgiebel, obchodní ředitelka v oblasti bezpečnosti a ochrany při práci ve společnosti MEWA, koncepci nového katalogu.

Zákazníci naleznou na 367 stránkách katalogu vše od ochranných pomůcek jako rukavice, obuv a oděv přes softshellové bundy a doplňky až po výstražné ochranné oděvy.

Najít rychle správný produkt

Jaké rukavice potřebuji pro jakou činnost? Kde najdu správnou bezpečnostní obuv pro mé mechaniky? Neexistuje k mým truhlářským kalhotám také fleecová bunda? Odpověď na tyto otázky nabízí katalog s přibližně 1800 různými produkty zahrnující prakticky každou oblast pracovního světa.

Katalog World Wide Work by MEWA nabízí kromě toho i letos několik zlatých hřebů, například:

Inspirace oblečením: Na mnoha stránkách naleznou zákazníci módní příklady kombinací z pracovního světa sestávající z oděvů, obuvi, rukavic a doplňků

Zaměřeno na výstražné oblečení: nová kolekce výstražného oblečení HiVis značky KORSAR® a další četné artikly výstražného oblečení od montérek s laclem po čepice nabízí na 13 stránkách vše, co člověk potřebuje pro práci ve dne a v noci či při zhoršených světelných podmínkách

Speciální služby jako „management obuvi“ nebo „vyhledávač rukavic“: Pomáháme našim zákazníkům tam, kde potřebují pomoc. Ať už pomocí poradenského týmu, který zákazníkovi poradí přímo na místě na téma pracovní obuv, nebo praktickým vyhledávačem rukavic. Ten na základě jednoduchých otázek zákazníkovi umožní rychle a nekomplikovaně nalézt vhodné modely rukavic pro jeho potřebu

Speciální akce: Ať už pro svářeče nebo pro venkovní práci při zimních teplotách, katalog nabízí praktické objednací balíčky sestávající z oblečení a příslušenství přímo šité na míru potřebám zákazníků

Módní vzhled, kompetentní telefonické či osobní poradenství a dlouholeté zkušenosti v oblasti bezpečnosti a ochrany při práci charakterizují nabídku „WORLD WIDE WORK by MEWA“. Všechny produkty jsou v Německu k dodání do 24 hodin, v sousedních zemích do 72 hodin. Katalog lze objednat přes webové stránky společnosti MEWA http://www.mewa.cz/kontakt/objednaci-katalog/.

Datum zveřejnění

22.9.2016

Zdroj informací

MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2479 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál