Servind

Interaction slaví 25. výročí působení na českém trhu

Interaction slaví 25. výročí působení na českém trhu

Interaction v tomto roce oslavuje již 25. výročí svého působení na autoopravárenském trhu. Nelehké začátky, budování povědomí a stabilních obchodních vztahů, malé i velké úspěchy, to vše bylo na začátku. A jaká je historie společnosti Interaction?

Všechno to začalo v roce 1992 v „garáži“ pana Jiřího Navrátila staršího. Zakládá společnost Interaction Navrátil, která se stává výhradním dovozcem a distributorem autolaků SPIES HECKER. Ve stejně době vzniká obchodní partnerstí s USI Italia.

Dva roky na to dochází ke změně jména na Interaction s.r.o. a na českém trhu představuje vodou ředitelné lakovací materiály. Abychom byli svým zákazníkům blíž, v roce 1995 zakládá společnost 6 nových poboček a v sedmé je Interaction zastoupen distributorem GLANZ. Rok na to se společnost stěhuje do větších sladových prostor a vznikají servisní a školicí střediska v Ostravě a v Praze.

Lakýrník Cup

Dalším významným mezníkem je otevření školicího střediska v Kosmonosích v březnu 1997, které bylo společným projektem Interaction s.r.o. a ŠKODA AUTO a.s. Mladá Boleslav. V roce 2001 vzniká Lakýrnik Cup, soutěž určená pro lakýrníky používající autolaky SPIES HECKER, a stává se předlohou pro soutěže podobného typu ať už v České republice či v zahraničí.

Bohatá historie společnosti

Interaction s.r.o. v rocích 2004 – 2008 poskytuje svým zákazníkům výkonný software pro vyhledávání receptur CRPlus, stáva se partnerem vyhlášené ankety Auto roku, navazuje obchodní vztahy se společnostmi Carsystem, Peter Kwasny, DeVilbiss, stěhuje se do nových skladových prostor, otevírá nové vzdělávací středisko v Libuši, startuje projekt Lakýrník Cup Junior a v New Yorku si přebírá ocenění 3M za největší nárůst prodeje.

Garant odborného vzdělávání

Následující rok se Interaction stává garantem Národního ústavu odborného vzdělávání (NÚOV) pro tvorbu a zadávání jednotných závěrečných zkoušek pro obor Autolakýrník.

Odpovědná frma roku 2014

100. stříkací kabina USI Italia je námi instalována v roce 2010, nové zázemí v Nupakách otvíráme v roce 2011. Roky 2012 - 2014 jsou v znamení různých školení, veletrhů, eventů a ocenění, z kterých si velmi ceníme titul Vodafone Odpovědná firma roku 2014 Středočeského kraje. Podporujeme také českou posádku KM Racing na Rallye Dakar, jehož náklaďáky jezdí ve žlutých kabátech z barev SPIES HECKER.

Léta 2015-2016 pro nás znamenají výrazný posun, jelikož získáváme certifikáty ISO 9001 a ISO 14001. Dále se stáváme výhradním distributorem vodou ředitelných průmyslových lakovacích materiálů WEFA a jsme oceněny certifikátem nejúspěšnějšího distributora produktů 3M Automotive Aftermarket Division v České republice.

A ani v roce 2017 nechceme zůstat pozadu. Plánujeme pro vás zbrusu nový koncept s názvem Lakýrník Camp, na kterém se lakýrníci budou formou pracovních workshopů seznamovat s novinkami z oblasti oprav a lakování automobilů, s následnou výměnou zkušeností a to vše volnou a zábavnou formou v příjemné atmosféře kempů. Můžete se těšit na nové vzdělávací a prezenční středisko. Rekonstrukce prostor jsou v plném proudě a již brzy ho pro vás otevřeme. Určitě se máte na co těšit.

Rádi bychom také rozšířili naše služby v oblasti Bodyshop managmentu, abychom vám pomohli při plánovaní vašich investic a přispěli tak k lepším ekonomickým výsledkům vaši firmy.

Poděkování

Naše úspěchy jsou i vaše. Během 25 let jsme přešli dlouhou cestou, na níž jste byli s námi. Děkujeme, že jste si nás vybrali. Chceme i nadále být dlouhodobým a stabilním partnerem vašeho businessu, na kterého se můžete spolehnout a obrátit s jakýmkoliv technickým dotazem. Před námi jsou další očekávané i neočekávané výzvy, které čekají, až je společně zdoláme. Neradi bychom, aby táto slova vyzněla jako fráze, ale byla skutečností…

Datum zveřejnění

16.3.2017

Zdroj informací

Interaction s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3093 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál