Servind

Letní pracovní oděvy pro řemeslníky

Letní pracovní oděvy pro řemeslníky

Léto na staveništi. Je horko a prašno. To pak člověk rád vymění pracovní oděv za letní oblečení: tričko místo bundy, šortky namísto dlouhých pracovních kalhot. Avšak je vůbec lehké oblečení vhodné pro stavební odvětví? Šest aspektů, které je třeba respektovat u oblečení v horkých dnech.

 

Bezpečnost:

Na pracovišti je dovoleno nosit krátké kalhoty a tričko. Výjimka: pokud kvůli vyhodnocení rizik platí ustavení pro ochranu nohou a paží. Jestliže je předepsané ochranné oblečení, pak to platí i v létě. Uzavřené bezpečnostní boty jsou na pracovišti vždy povinné.

Ochrana proti slunci:

Kdo pracuje hodně venku, musí se chránit před sluncem. V horkých pracovních dnech je třeba použít sluneční krém a k výbavě patří sluneční brýle a pokrývka hlavy – třeba basketbalová čepice s větracími otvory.

Funkčnost:

Letní oblečení musí být praktické – jako například kolekce DYNAMIC od značky MEWA, která byla nyní rozšířena o šortky. Hodně kapes poskytuje místo pro nářadí. Pas je nastavitelný a šortky mají na zádech vyšší střih, takže sednou dobře i při shýbnutí. K tomu padnoucí pracovní vesta nabízí volnost pohybu a místo pro uložení věcí.

Faktor pohody:

I pro letní pracovní oděvy platí: zaměstnanci se musí cítit komfortně. Jinak sáhnou po soukromém oblečení, které nechrání a ani vizuálně nezapadá do koncepce podniku. Doporučujeme Vám, abyste poskytli zaměstnancům atraktivní a příjemné oblečení pro horké dny.

Firemní image:

I v létě by měli řemeslníci nosit přiměřené oblečení. Tílka a roztřepené šortky na pracoviště nepatří. Rovněž tabu je pracovat obnažený do půli těla. Je to neprofesionální a ohrožuje to zdraví. V ideálním případě doplňuje letní kolekce celkovou image firmy. U značky MEWA máte šortky a vesty ve stejných barvách jako jiné výrobky kolekce, takže je zachována firemní identita.

Flexibilita:

Mnoho podniků má obavy z nákladů na doplňkové letní oblečení pro zaměstnance. Řešení: pronájem místo nákupu. MEWA nabízí výměnu za letní oblečení v rámci aktuální nájemní smlouvy. To má velké výhody: kdykoliv máte k dispozici čisté oblečení – vždy vhodné pro dané roční období.

Datum zveřejnění

22.8.2017

Zdroj informací

MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2341 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál