Servind

Rozšířené možnosti v designu vozidel

Rozšířené možnosti v designu vozidel

Zlaté BMW X6, zrcadlově chromové Audi TT a kanárkově žlutý Aston Martin - i taková auta se objevují na silnicích. Za jejich nekonvenčním vzhledem nestojí lak ale fólie od společnosti 3M.

K dosažení dokonalého vzhledu, který vydrží i několik let, je zapotřebí kvalitní fólie a její správné aplikace. Technologická společnost 3M, která se dlouhodobě věnuje inovacím nejen v oblasti automobilového průmyslu, rozšiřuje svou nabídku fólií, díky nimž je jejich aplikace snadnější a možnosti skvělého designu vozidel téměř neomezené.

Nová řada auto fólií 3M Wrap Film 1380 vychází z řady 1080. Vyniká skvělou přizpůsobivostí k povrchu. Fólii je tak možné aplikovat i na špatně přístupná místa na vozidle. Využívá technologie Micro Comply Adhesive a Controltac.

„Fólie mají v naneseném lepidle kanálky, kterými se při aplikaci vyhání vzduch a dokud je nepřimáčknete, můžete fólii donekonečna odlepovat a tvarovat. Výsledný povrch je hladký a bez bublinek,“ vysvětluje výhody těchto technologií Eduard Perski ze společnosti 3M.

Kromě svých inovativních vlastností řada 3M Wrap Film 1380 přichází s 11 novými barevnými odstíny, matnými i lesklými, zahrnující například barvy Gloss Navy Metallic Blue, Gloss Flame Red a Matte Black Metallic.

Škála barev se rozšiřuje také v řadě fólií 3M Wrap Film 1080, a to celkem o 10 nových odstínů v červené, purpurové a holografické barvě. Kromě odstínů Satin Thundercloud, Satin Vampire Red, Satin Caramel Luster, Gloss Lipstick Red, Gloss Black Cherry, Gloss Wicked a Gloss Plum Explosion je zajímavým přírůstkem v barvené paletě trio nových odstínů Satin Flip Volcanic Flare, Gloss Flip Psychedelic a Gloss Flip Deep Space, který svým vzhledem evokuje vesmírnou oblohu. Celkový počet barev v řadě 1080 se tak rozšířil na 98....

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

18.10.2017

Zdroj informací

3M

Autor

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1701 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál