Servind

Nový katalog „WORLD WIDE WORK by MEWA“

Nový katalog „WORLD WIDE WORK by MEWA“

Katalog značek pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci WORLD WIDE WORK by MEWA poskytuje rozmanitý výběr pro svět práce, a završuje tak portfolio expertů v oblasti ochranných pracovních pomůcek a poskytovatelů provozních textilií. Mimořádné fotografie doplňující nadpisy a stránky kapitol vznikly ve spolupráci se zástupci 1. ligy: 1. FSV Mainz 05 na svém stadionu pod heslem „Mužstvo za mužstvem“.

Rozmanitost značek v kompletním balíčku

Přesně na podzim naleznou zákazníci v novém katalogu na 375 stranách vše, co je třeba pro bezpečnost v provozu a dílně: od ochranných oděvů jako rukavic nebo ochranné obuvi přes fleecové bundy až po výrobky pro ochranu pokožky. Sortiment pro muže a ženy byl opět rozšířen a zahrnuje více než 1 600 položek. Rovněž prezentace značek v katalogu je rozmanitější, nově jsou zastoupené mimo jiné značky jako Dike, Dunlop a Fristad Kansas. WORLD WIDE WORK by MEWA je více než objednávkový katalog: Poradenská kompetence společnosti MEWA v komplexní oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví práci je patrná i v katalogu: vysvětlení k bezpečnostním třídám, pomůcky jako „vyhledávač rukavic“, piktogramy a vyobrazení k nejrůznějším oblastem ohrožení provázejí džunglí pracovních ochranných pomůcek a usnadňují vyhledání správného výrobku.

Výběr z konfekčních velikostí je velký a rovněž barevná různorodost není náhodná: Řídí se podle možností kombinací s pracovními oděvy MEWA určenými k pronájmu. „WORLD WIDE WORK by MEWA doplňuje pracovní oděvy k pronájmu o vhodné položky v oblasti bezpečnosti ochrany zdraví při práci určené k zakoupení. Tak můžeme naše zákazníky vždy kompletně vybavit a poradit jim,“ vysvětluje Margharet Feldgiebelová, jednatelka na úseku „Bezpečnost práce” společnosti MEWA. „Pomáháme našim zákazníkům tam, kde je to třeba. A to nejen v katalogu, ale i osobně jsme na více než 44 místech v Evropě k dispozici pro zákazníky z 23 zemí.“

Shop the Style

Jaké rukavice potřebuji pro jakou činnost? Jak naleznu správnou bezpečnostní obuv pro své zaměstnance? Existuje k mým laclovým kalhotám také vhodná pilotní bunda na zimu? Katalog naviguje spolehlivě k odpovědím na všechny otázky týkající se bezpečnosti práce. Inspirováno all-over-outfits jsou výrobky prezentovány mimo jiné v mnoha módních kombinacích ze světa práce a lze je snadno najít pomocí odkazu na stránku. Kdo by chtěl opatřit objednané zboží firemním logem, může tuto službu tisku objednat společně se zbožím.

Zaměstnanci stadionu ukazují rozmanitost světa práce

Koncepce „Mužstvo za mužstvem“ se vine jako červená nit katalogem. A co víc: Nejen profesionální hráči si stoupli před hledáčky fotoaparátů, ale i tým, který se stará za kulisami stadionu svými nejrůznějšími činnostmi o bezproblémové fungování mužstva 1. FSV Mainz 05: greenkeepeři, pracovníci zajišťují oblečení hráčů, technici a mnozí další. Každý z nich je označený jménem a pozicí – stejně jako ve fotbale. „Zaměstnanci stadionu představují v zásadě naši cílovou skupinu: profese za kulisami, totiž v dílnách a provozech,“ vysvětluje Margharet Feldgiebelová. Fotografován byl tým ve světle ramp svého působiště, v OPEL aréně v Mainzu – pro modely laiky nezvyklá perspektiva. „Nápad s fotografiemi a casting našich zaměstnanců, i pro nás to bylo něco nového,“ přiznává Dag Heydecker, jednatel u 1. FSV Mainz 05. „Ale poselství se k nám hodí – a k našemu partnerovi MEWA. Jsme opravdu hrdí na netušené talenty v našich řadách a s výsledkem jsme více než spokojeni.“

Možnost dodání po celé Evropě

Katalog lze od nynějška objednat na webových stránkách MEWA.

Všechny položky jsou do 72 hodin k dodání po celé Evropě. Zákazníci naleznou zboží rovněž on-line na www.worldwidework.eu/.

Datum zveřejnění

20.10.2017

Zdroj informací

MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2428 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál