Servind

Jasné podmínky a transparentnost nákladů

Komplexní servis namísto nákupu přináší nesčetné výhody

Jasné podmínky a transparentnost nákladů

Mnoho firem si přeje, aby se jejich zaměstnanci prezentovali jednotným, dobře udržovaným a atraktivním pracovním oděvem. Avšak kdo bude ve firmě zajišťovat tento náročný proces, který sahá od pořízení oděvů, přes veškerou logistiku spojenou s jejich pořizováním a ošacováním pracovníků až po údržbu a opravy oděvů? Současným trendem je pověření externího dodavatele. K dispozici je zde podnikům textilní management firmy MEWA, který zajistí transparentnost nákladů a zbaví firmy mnoha problémů.

Firmy, které odebírají pracovní oděvy pro své zaměstnance v rámci komplexního servisu namísto toho, aby je kupovaly, profitují z celé řady výhod:

Přesná dodávka

Servisní řidiči dodávají čisté pracovní oděvy přesně, spolehlivě a v pevně stanovených termínech. Počítačově řízené plánování tras garantuje včasné dodávky.

Čisté oděvy

Každý zaměstnanec obdrží na výměnu několik sad, takže má vždy k dispozici čisté vybavení. Trvalou čistotu zajišťuje kontrola kvality po každém praní.

Opravy v ceně

Poškozené části oděvů jsou opraveny, oděvy, které již nepostačují nárokům na kvalitu, jsou vyřazeny a nahrazeny novými.

Bez záměny

Každý zaměstnanec vždy obdrží zpět svůj vlastní oděv. Protože je každá část oděvu označena čárovým kódem, může být sledována během celého procesu údržby a nemůže tak dojít k její záměně.

Oděvy ve firemním stylu

Všechny kusy oděvů mohou být vybaveny firemním logem nebo nápisem. To zajistí jednotnou firemní prezentaci.

Pořádek v provozu

Pro skladování pracovních oděvů a shromažďování špinavého prádla je k dispozici skříňový servis. Jednotlivé boxy jsou uzamykatelné a mohou být označeny jménem uživatele nebo identifikačním číslem.

Flexibilní řešení

Je možno flexibilně reagovat na nárůst počtu zaměstnanců, resp. oděvů v týmu, i na potřebu výměny velikostí oděvů. Kdykoliv mohou také být provedeny individuální úpravy.

Minimalizace náročnosti procesu

Ti, kdo se dosud zabývali veškerou logistikou spojenou s pracovními oděvy, nyní ušetří čas a námahu a mohou takto uvolněné kapacity uplatnit na jiných místech. 

Dobrá bilance – i pro životní prostředí

Servisní koloběh je u firmy MEWA, odborníka na textilie, nastaven jako trvale udržitelný: ekologicky šetrné praní, úprava odpadní vody a rekuperace tepla. Každý zákazník tak může vylepšit i svoji vlastní ekologickou bilanci.

Náklady – kalkulovatelné a transparentní

Každý měsíc obdrží zákazník vyúčtování celého rozsahu výkonů. Nevznikají tak žádné „skryté“ náklady. Při porovnání těchto výdajů s finanční náročností nákupu oděvů se zpravidla ukáže, že je servisní systém alternativou, která se skutečně vyplatí.

Pracovní oděvy MEWA jsou uzpůsobené pro různé skupiny povolání a různé oblasti použití. Servisní řidiči dodávají čisté pracovní oděvy přesně, spolehlivě a v pevně stanovených termínech.

Datum zveřejnění

29.11.2017

Zdroj informací

MEWA Textil-Service

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.25 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál