Servind

Nissan zajišťuje prostřednictvím svého certifikačního programu nejvyšší kvalitu karosářských prací

Nissan zajišťuje prostřednictvím svého certifikačního programu nejvyšší kvalitu karosářských prací

Výsledkem zavedení celoevropského programu společnosti Nissan pro certifikaci karosáren je více než 800 dílen, které v celém regionu zvyšují efektivitu a hodnotu, jak pro zákazníky, tak pro pojišťovny. V České republice je v tuto chvíli certifikováno 8 karosáren.

Rozšíření sítě schválených karosáren v Evropě bude pokračovat i v roce 2018 s cílem překonat počet 1000 karosáren. Dosažení tohoto cíle usnadní přístup k optimálním opravám typu OEM, které řidiče zbaví starostí a minimalizují výdaje pojišťoven.

Na vysokou kvalitu dbá přísný certifikační program společnosti Nissan, který stojí na zavedení 122 pravidelně auditovaných standardů určených k optimalizaci procesu oprav.

Pro zajištění vysoké úrovně vyvinula automobilka Nissan podrobný program zlepšování práce karosáren s využitím ověřených postupů společnosti Nissan pro postupné zvyšování úrovní výkonnosti. Status každé certifikované karosárny je podmíněn plněním standardů, zavedením stanovených technologií oprav a dosažením úrovně odborných znalostí.

Certifikační program společnosti Nissan byl spuštěn v roce 2012, se záměrem zachovat po případné nehodě nebo poškození bezpečnost a integritu každého vozidla, které nese značku Nissan. Současné odhodlání společnosti Nissan rozšiřovat svou síť karosáren znamená, že dokáže svým zákazníkům poskytovat ještě dostupnější služby oprav typu OEM a zajistit trvalou spokojenost a kvalitu při opravách v rámci sítě Nissan. Pro pojišťovny se tím zvyšuje pravděpodobnost, že si u nich zákazník obnoví svou pojistku.

Jean-Christophe Mercier, viceprezident společnosti Nissan Europe pro poprodejní servis, uvedl: „Motivování hlavních hráčů na trhu oprav po nehodách, aby se podíleli na celoevropské síti opraven Nissan, přispěje k naplňování příslibu péče, který platí pro každý vůz Nissan na silnici.“

A dodal: „Nabízíme nejrychlejší a cenově nejvýhodnější cestu k opravě s využitím dílů a prací se zárukou. Tím se dramaticky snižuje potřeba sekundárních korektivních zásahů a v plném rozsahu je zachována integrita konstrukce a bezpečnostních systémů vozidla.“

Na vybraných evropských trzích byla do nabídky společnosti Nissan začleněna doplňková iniciativa k prevenci totálních škod. Eliminuje se tím mnoho nejdražších plnění, které musejí pojišťovny každý rok vyplácet, a zároveň se zajišťují ty nejvyšší možné standardy bezpečnosti a nejvhodnější varianta opravy pro dané vozidlo.

Jean-Christophe pokračuje: „Domníváme se, že nikdo nemá lepší předpoklady k prevenci totálních škod – s ohledem na technickou kompetenci, odborné znalosti a správu nákladů – než firma, která vůz vyrobila. Představuje to výraznou výhodu pro řidiče a pojišťovny využívající síť Nissan. Jsme přesvědčeni, že celoevropská síť Nissanu je podle všech kritérií nyní optimálním řešením pro trh s opravami a jeho zákazníky.“

Datum zveřejnění

25.12.2017

Zdroj informací

Nissan

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2802 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál