Servind

Autodrom Most nabízí ruční mytí vozů za skvělé ceny, hraje se o vstupenky

Autodrom Most nabízí ruční mytí vozů za skvělé ceny, hraje se o vstupenky

Pneuservis v areálu mosteckého autodromu nabízí kromě jiných služeb i ruční mytí vozů, a to za velmi výhodné ceny. Kdo využije této nabídky do konce června, získá navíc zajímavý bonus. „Každého zákazníka zařadíme do slosování o jednodenní vstupenku na evropský šampionát okruhový tahačů Czech Truck Prix o víkendu 1. a 2. září. Tento neprestižnější podnik každoročního kalendáře našich akcí letos přivítáme už po šestadvacáté. Vylosujeme pět výherců,“ potvrdila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Umytí a vyčištění vozu zahrnuje úkony od klasického mytí a opláchnutí vozu po kompletní vyčištění exteriéru i interiéru, a to suchou nebo mokrou cestou. „Jde o vysoce kvalitní ruční práci, kterou si zákazníci velmi pochvalují. Ceny se pohybují od 150 do 1 500 korun, ve srovnání s konkurencí jsou tak zhruba o čtvrtinu nižší. Z kapacitních důvodů je však třeba si umytí či vyčištění vozu objednat předem a domluvit konkrétní termín, a to na telefonním čísle 702 183 077 či e-mailové adrese pneuservis@autodrommost.cz,“ upřesnil technický ředitel autodromu Pavel Pech.

Zákazník může současně využít i dalších služeb pneuservisu, tedy opravu či výměnu pneumatik a duší, jejich sezonní uskladnění a také zpětný odběr a ekologickou likvidaci ojetých pneumatik. Objednat si lze také výměnu brzdových destiček, žárovek, olejů a drobné servisní práce a vybrat si z nabídky autokosmetiky, pneumatik a disků. Více informací včetně ceníku služeb zájemci najdou zde.

Pneuservis je pro automobilisty i motocyklisty otevřený od pondělí do pátku od 07:00 do 15:30 hodin. Lze si však předem sjednat jakýkoli jiný termín, a to na výše uvedených kontaktech.

Datum zveřejnění

17.6.2018

Zdroj informací

AUTODROM MOST

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2382 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál