Servind

DevCom představuje SW a HW novinky na veletrhu AUTOMECHANIKA 2018 ve FRANKFURTU

DevCom představuje SW a HW novinky na veletrhu AUTOMECHANIKA  2018 ve FRANKFURTU

Česká firma DevCom s. r. o. se sídlem v Praze představuje novinky vývoje SW a HW v oblasti automobilové diagnostiky a GPS/GSM security, se kterými se nedávno pochlubila na největším automobilovém veletrhu v Evropě - AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2018.

Letošní rok je pro českého výrobce a vývojáře automobilové diagnostiky a leteckých přístrojů přelomový. Přichází totiž na trh s novou škálou výrobků, které firma vyvíjela několik let a která již brzo uvidí světlo světa i u koncových zákazníků. Hlavní prezentace proběhla na největším evropském automobilovém veletrhu AUTOMECHANIKA 2018 ve Frankfurtu, kde se produkty z nové řady setkaly se značným ohlasem zejména u zahraničních B2B distributorů v Evropě, Jižní Americe, USA, Austrálii a na Blízkém Východě.

DevCom bude postupně během roku jednotlivé produkty prezentovat a na trh by měly být uvedeny po novém roce. Jedná se zejména o novou SW a HW verzi stávajícího přístroje TS PRO a jeho mladšího bratra ve formě tabletu s OS Android - TS PRO 10 Professional Tablet, který tak, jako jeho předchůdce obsahuje jak plnou diagnostiku automobilů, motocyklů a trucků, tak i 4 kanálový osciloskop. Další novinkou je OBD HEAD TS 02-110, která v sobě spojuje možnosti on-line automobilové diagnostiky, může sloužit jako PC interface a Bluetooth interface k novému tabletu a v neposlední řadě skýtá možnosti knihy jízd, propojení se sběrnicí CAN BUS a K-Line a klasický GPS tracking.

Poslední novinkou je multifunkční Camera Can Module TS-02 pro přepravní vozidla, který vyniká připojením několika analogových HD kamer, které jsou ovládány na dálku nebo fungují na základě zadání, které se váže buď na GPS modul nebo na CAN BUS sběrnici daného vozidla. Modul je schopen samostatně a automaticky vyhodnocovat danou situaci a při té příležitosti pořizovat krátké záznamy, které jsou buď uloženy v interní paměti nebo se sami odešlou via GSM na příslušný cloud.

„Podařilo se nám nyní dokončit několik hlavních řešení, na kterých jsme v poslední době intenzivně pracovali a vypadá to, že zájem ze strany zákazníků a trhu je veliký. Věříme, že nová řada produktů přinese našim zákazníkům to, na co jsou po celou dobu zvyklí – inovaci, kvalitu a moderní řešení“, prohlásil CEO Ing. Luboš Jelínek.

Datum zveřejnění

25.9.2018

Zdroj informací

DevCom spol. s. r. o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2213 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál