Servind

Inovovaná ochrana proti kunám v moderním a ekologickém obalu

Inovovaná ochrana proti kunám v moderním a ekologickém obalu

Profesionál na ochranu proti kunám STOP&GO s novým designem obalu na veletrhu Automechanika 2018.

STOP&GO chrání nejen automobil a zvíře, ale uvědomuje si také svoji odpovědnost za životní prostředí. V rámci letošního veletrhu Automechanika prezentuje specialista na úspěšnou ochranu proti kunám nový design obalu, který byl vyvinutý podle ekologických aspektů a poprvé byl prezentovaný odbornému publiku ve Frankfurtu.

Nový obal produktů STOP&GO je moderněji, jasněji a přehledněji modifikovaný než předchozí blistrové obaly. Nabízí mimo ochrana vysoce kvalitního obsahu také větší plochu k popisu produktu ve více jazycích.

V prvním kroku se provede změna obalu pro všechny ultrazvukové a vysokonapěťové přístroje. Současně se rozšíří popis produktů na obalu v sedmi jazycích a také uvnitř uložený montážní návod dokonce na čtrnáct jazyků. Umožní to velkoobchodním a prodejním partnerům v zahraničí lepší odbytové možnosti. Paralelně se obsahově přepracovává montážní návod. Jasná, přehledná struktura spojená s komprimovanou informací a výraznými obrázky bude nabízet v budoucnosti uživateli obsáhlé a podrobné montážní a bezpečnostní pokyny a zkrátí tak opět již rychlou dobu montáže...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

8.10.2018

Zdroj informací

STOP&GO

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2133 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál