Servind

Praktické rohože MEWA během podzimního období výrazně usnadní práci

Praktické rohože MEWA během podzimního období výrazně usnadní práci

Rohože pečují o čistotu v podniku. Musí se však pravidelně prát. Velké ulehčení proto nabízí kompletní servis společnosti MEWA. Špinavé rohože vyzvedne, vypere a přiveze zpět čisté.

Praha, říjen 2018: Mokro, bláto, prach a nečistoty, spojené především s podzimním obdobím, podlahám škodí. To se týká obzvláště vstupních prostor, hal a průchodů, kde se nejčastěji pohybují zaměstnanci, zákazníci a dodavatelé. Špína ulpívá na botách a dostává se tak zvenku dovnitř. Tomu se nedá vyhnout. Správným výběrem rohoží však mohou zůstat podlahy uchráněny před nepřízní počasí a dalšími vlivy.

Čím se vyznačuje kvalitní rohož?

  • pohlcuje hodně vlhkosti
  • odstraňuje nečistoty z podrážek bot
  • neklouže a neshrnuje se
  • má správnou velikost
  • dobře vypadá

MEWA nabízí robustní štětinové rohože s dvojitým systémem vláken pro mimořádně zatěžované podlahy v podnicích. Jemná vlákna pohlcují vlhkost, hrubé štětiny odstraňují špínu z podrážek bot. Díky speciální vrstvě na spodní straně zůstanou rohože pevně ležet na svém místě. MEWA má navíc ve svém sortimentu rohože pro nejrůznější využití v každém ročním období. Všechny jsou dostupné v klasické antracitové barvě a v různých velikostech.

Šetří čas, námahu a náklady

Kde jsou rohože, tam se nemusí tak často vytírat podlaha, což šetří čisticí prostředky, vodu a kromě toho také pracovní síly. Kompletní servis od MEWY nabízí ale ještě další ulehčení. Rohože jsou v pravidelných intervalech a v dohodnutých termínech vyzvedávány, vyprány a znovu dodávány do podniků čisté. Nabídku využívá mnoho společností. MEWA vypere každý rok ve svých vlastních pracích linkách 2,3 miliony rohoží.

Datum zveřejnění

8.11.2018

Zdroj informací

MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2745 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál