Servind

Hyundai KONA získal ocenění ABC „Nejlepší vůz roku 2019“

Hyundai KONA získal ocenění ABC „Nejlepší vůz roku 2019“

Zcela nový Hyundai KONA získal ocenění ABC „Nejlepší vůz roku 2019“ ve Španělsku. Titul, považovaný za nejprestižnější ocenění v automobilovém průmyslu ve Španělsku, uděluje španělský deník ABC na základě hlasování poroty tvořené 36 novináři z různých médií, novin, časopisů, televizních a rozhlasových stanic i agentur. Svou roli hraje také veřejné hlasování na webových stránkách deníku ABC.

Mezi hodnoticí kritéria v rámci ankety patří vnější a vnitřní design, technika, spolehlivost, provozní vlastnosti a bezpečnost s ohledem na příslušný segment trhu. Model KONA přesvědčil ve všech oblastech, včetně celkové kvality vozidla a pětileté záruky. Všichni dosavadní vítězové v této anketě přinesli svým značkám velké úspěchy na trhu, a stejný vývoj se očekává také od modelu Hyundai KONA.

Hyundai KONA je první malé SUV, které je nabízeno nejen se spalovacími motory, ale také ve verzi se 100% elektrickým pohonem.

„Získání tohoto prestižního ocenění je pro Hyundai dalším velkým povzbuzením. Tento titul oceňuje vývoj naší značky v oblastech techniky, designu i kvality. Skutečnost, že toto ocenění získalo SUV, jako je model KONA, který uspokojuje veškeré požadavky současné společnosti v oblasti mobility, je zdrojem hrdosti pro každého z nás. Toto ocenění rovněž potvrzuje správnost naší orientace na nové tržní trendy, směřující k vozidlům pro rekreační účely a volný čas. KONA je navíc vozidlem, které splňuje očekávání i z hlediska ochrany životního prostředí, hospodárnosti a dalších kritérií,“ řekl Leopoldo Satrustegui, generální ředitel společnosti Hyundai Motor España.

Model KONA získal ve finálovém kole 312 bodů, a umístil se tak před modely Peugeot 508 s 264 body a SEAT Arona se 182 body. Slavnostní vyhlášení výsledků a předávání ocenění se uskuteční na začátku roku 2019.

Hyundai získal titul v uplynulých letech již počtvrté. V roce 2008 se stal Hyundai i30 prvním vítězem značky v této anketě. Brzy následovala další ocenění, pro Hyundai ix35 v roce 2011 a Hyundai Tucson v roce 2016.

Datum zveřejnění

17.12.2018

Zdroj informací

Hyundai

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2548 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál