Servind

Nová prodejní struktura pro LIQUI MOLY

Nová prodejní struktura pro LIQUI MOLY

Změna v prodeji produktů LIQUI MOLY v Česku a na Slovensku: Od ledna dováží motorové oleje a aditiva made in Germany nová společnost LIQUI MOLY CZ s.r.o. Od tohoto kroku si LIQUI MOLY slibuje výrazné zvýšení prodeje v obou zemích. „Nyní můžeme nabízet širší sortiment a lepší služby,“ říká Michael Karl, manažer pro export v LIQUI MOLY.

Dosud značku LIQUI MOLY prodával v Česku a na Slovensku jako jednu z několika výrobce filtrů Mann+Hummel. Nová společnost LIQUI MOLY CZ se naproti tomu stará výlučně o značku LIQUI MOLY. Velkoobchodní síť zákazníků zůstává nadále stejná. Jednatelem je Marek Rybníček, který dříve přes 15 let působil ve firmě Mann+Hummel jako produktový manažer pro značku LIQUI MOLY. „Důkladně zná náš sortiment a dokáže teď plně využít výhody, které společnost LIQUI MOLY i její výrobky nabízejí,“ říká Michael Karl.

Společnost LIQUI MOLY se specializuje na automobilovou chemii a nabízí v této oblasti jedinečný široký sortiment: nejen oleje a aditiva, ale i autokosmetiku a servisní produkty, výrobky k ochraně podvozku a lepidla na skla karosérií, chemické nástroje a hardware pro jejich použití. Společnost vyrábí výhradně v Německu. Němečtí řidiči už několik let za sebou volí značku LIQUI MOLY jako nejlepší značku olejů. Kromě kvality svých výrobků vyniká LIQUI MOLY i službami, které nabízí jak řidičům, tak autoservisům: Ať už prostřednictvím on-line průvodce výběrem olejů, který po pár kliknutích vybere správný olej pro konkrétní vozidlo, nebo pomocí školení pro profesionály z autoservisů či podporou marketingu. „LIQUI MOLY tedy nejsou jen výrobky, ale kompletní balík,“ říká Michael Karl.

V budoucnu se má sortiment pro Česko a Slovensko rozšířit. „V oblasti automobilové chemie máme kolem 4 000 položek. Chceme, aby zákazníci z Česka a Slovenska z této rozmanitosti profitovali,” dodává Michael Karl. A to i mimo automobilový obor: „Tu správnou chemii máme pro všechny: pro motorky, oldtimery, užitková vozidla i stavební stroje.“

Datum zveřejnění

2.1.2019

Zdroj informací

LIQUI MOLY CZ s.r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2531 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál