Servind

10. května startuje 11. ročník Peugeot Emotion day

10. května startuje 11. ročník Peugeot Emotion day

Od 10. května do 23. června 2019 budou mít návštěvníci Peugeot Emotion day v 31 českých a moravských městech možnost otestovat osobní vozy Peugeot, včetně novinky Peugeot 508 SW, která se na akci představí v předpremiéře.

Osvědčený recept na úspěch není třeba nijak zásadně měnit, proto Peugeot Emotion day už celé desetiletí probíhá dle obdobného scénáře založeného na testování nejnovějších i nejoblíbenějších modelů značky Peugeot a na pestrém doprovodném programu pro celou rodinu. Výsledkem testovacího maratonu bývají tisíce realizovaných testovacích jízd, stovky objednávek nových vozů, početná databáze potenciálních zákazníků a posílená image značky Peugeot v České republice.

Největším lákadlem letošního ročníku bude atraktivní novinka Peugeot 508 SW. Na Peugeot Emotion day se představí více než měsíc před svým uvedením na český trh. Připravena je také kompletní řada SUV značky Peugeot. Ta v posledních letech slaví obrovský úspěch, počínaje nejprodávanějším malým SUV v ČR, Peugeotem 2008, přes Peugeot 3008 až po sedmimístné SUV Peugeot 5008. Kuriozitou a zároveň letní inspirací pro klienty budou vozy Peugeot Expert Combi a Peugeot Rifter se střešním stanem a s kempinkovou úpravou.

Soutěže o ceny bývají tradičně oblíbeným doplňkem testování. Tentokrát se hraje například o střešní stan od Egoe Nest, dětskou sedačku od firmy Hugo či fotoaparát Nikon. Všem zákazníkům, kteří si zakoupí model Peugeot, v rámci akce značka přispěje deseti tisíci korunami na dětskou sedačku.

Letošní Peugeot Emotion day odstartuje netradičně v Mělníku, odtud se 11. května přesune do Prahy. V následujících dnech rozloží svoji základnu v dalších 12 českých městech, načež se 30. května přesune na Moravu. Po okružní jízdě moravskými městy se po několika dnech opět vrátí do Čech a 23. června zakončí svoji pouť opět v Praze.

Akci Peugeot Emotion day pořádá značka Peugeot v České republice ve spolupráci se svou prodejní sítí. Kompletní informace jsou k dispozici na www.peugeotemotionday.cz.

Místa konáni

Datum zveřejnění

1.5.2019

Zdroj informací

P Automobil Import s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.332 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál