Servind

Kalendář pro rok 2020 vytvoří se společností ZETOR TRACTORS i její zákazníci

Kalendář pro rok 2020 vytvoří se společností ZETOR TRACTORS i její zákazníci

Stejně jako v předešlých letech plánuje i na rok 2020 společnost ZETOR TRACTORS vydání kalendářů pro své zákazníky a příznivce zemědělské techniky. Ve fotografiích se však oproti minulosti zaměří na běžné využití traktorů, kdy zkombinuje každodenní rutinu strojů s uměleckým zpracováním. Nově do přípravy kalendáře zapojí i fanoušky a uživatele traktorů ZETOR.

Pro vydání kalendáře na rok 2020 plánuje společnost ZETOR TRACTORS několik novinek. První z nich je využití traktorů ZETOR při běžných činnostech a v běžném prostředí. Druhou novinkou je spolupráce s fanoušky a zákazníky. U nich totiž vznikne část fotografií pro kalendář – ať už na poli nebo v garážovém stání. Titulní strana pak bude speciálně sestavena z fotografií zaslaných samotnými uživateli.

„Tradičně byli zákazníci zvyklí na dva typy kalendářů: produktový a limitovaný. Ačkoli měly velký úspěch, letos jsme se rozhodli pro změnu. Rok 2020 zasvětíme v kalendáři primárně našim zákazníkům a fanouškům, které tímto vyzýváme k zapojení se do projektu. Doufáme, že rádi uvidí své dokonalé parťáky v akci, a zároveň jsme zvědaví, na jaké příběhy při pořizování fotografií narazíme. Z dosavadních zkušeností víme, že traktory ZETOR bývají využívány na široké spektrum činností a pro zemědělce jsou pomocí v mnoha směrech,“ vysvětluje koncept nového kalendáře Jakub Hurta, Manažer marketingu společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Pro účast na tomto projektu mohou zákazníci zasílat fotografie přes webový formulář až do 11.8.2019. Vybrané fotografie budou využity na titulní straně kalendáře a zároveň všichni autoři fotografií, které se na titulní straně objeví, obdrží od ZETORU jeden kalendář pro rok 2020. Jednoho ze zúčastněných osloví společnost ZETOR TRACTORS s nabídkou nafocení fotografie do kalendáře, která bude využita jako podkladové foto pro jeden kalendářní měsíc.

„Zaslané fotografie by měly zobrazovat traktory ZETOR v jakékoli situaci, ve které je naši zákazníci běžně používají,“ uzavírá Jakub Hurta.

Datum zveřejnění

11.7.2019

Zdroj informací

ZETOR TRACTORS a.s.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3298 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál