Servind

ProfiRacing Cup 2019: důraz na rozvoj autoservisů i zábava v 670koňovém Ferrari

ProfiRacing Cup 2019: důraz na rozvoj autoservisů i zábava v 670koňovém Ferrari

ProfiRacing Cup je speciálním školícím projektem pro české a slovenské automechaniky ze sítě ProfiAuto Servis. Na třetí ročník dorazilo přes sto účastníků z 90 českých a slovenských servisů. Setkání se konalo na závodní trati nejmodernějšího autodromu Jastrząb v Polsku. Akci připravila profesionální síť autoservisů ProfiAuto Servis ve spolupráci s partnerskými firmami Mroauto, Rall a AZ Car.

Hlavním cílem odborného školení ProfiRacing Cup je informování o aktuálních trendech a novinkách v oblasti servisu a oprav motorových vozidel a zároveň výměna informací a zkušeností na mezinárodní úrovni mezi partnerskými ProfiAuto Servisy z České republiky a ze Slovenska. Akce nabízí účastníkům nabitý program s odborným školením, seznámení se s nejmodernějšími technologiemi v oblasti servisu a zábavou za volanty superaut s legendárními piloty rallye.

„Letos jsme se zaměřili na obchodní a marketingové nástroje podstatné pro správné nasměrování servisů na trhu, na management a rozvoj servisů a v neposlední řadě, jak správně využít marketingový potenciál v servisech, tedy jak dát o sobě patřičně vědět a být dobře vidět,“ říká Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto Servis v České republice a na Slovensku.

Jedna část akce ProfiRacing Cup 2019 byla zaměřená na oblast řízení servisních procesů a marketingovou problematiku. V druhé části se mechanici přesunuli na závodní okruh nejmodernějšího školícího a tréninkového autodromu Jastrząb, aby otestovali a zdokonalili své řidičské dovednosti.

Účastníci si vyzkoušeli jízdu v 670koňovém Ferrari 488 GTB, ve slavné Škoda 130RS, Subaru WRX STi či legendárním skvostu Maluch Trophy. Novinkou byla EDU Drift škola driftování v plnokrevných driftových speciálech, kde se mechanici pod dohledem zkušených instruktorů naučili řízený skluz při zatáčení.

Během ProfiRacing Cupu 2019 byl představen Demo Van ProfiAuto. Jedná se o dodávku, která je plně vybavena nejmodernějšími nástroji a servisním vybavením. Dále pak byla možnost se seznámit s nejnovějšími trendy v oblasti moderního vybavení servisů a byly představeny novinky v sortimentu automobilového příslušenství.

O ProfiAuto:

  • Značka sdružuje nezávislé autoservisy a prodejce náhradních dílů
  • V České republice, na Slovensku a v Polsku je do sítě zapojeno více než 240 obchodů a velkoobchodů a přes 1 800 autoservisů
  • Na český a slovenský trh vstoupila značka v roce 2016
  • Mezi aktivity značky patří mezinárodní motoristický veletrh ProfiAuto Show
  • Řidiči mohou využít bezplatné servisní prohlídky na akcích PitStop

Datum zveřejnění

29.7.2019

Zdroj informací

ProfiAuto

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.259 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál