Servind

ZETOR PROXIMA oslaví 15. narozeniny novým designem

ZETOR PROXIMA oslaví 15. narozeniny novým designem

Při příležitosti letošního 15. výročí modelové řady PROXIMA představí společnost ZETOR TRACTORS a.s. traktory této modelové řady v novém designu. Úplně poprvé se v novém kabátě představí na veletrhu AGRO SHOW v polském městě Bednary od 19. do 22. září. Po traktorech MAJOR jde už o druhou řadu modelů vycházejících z designového konceptu, na kterém ZETOR spolupracoval s italským studiem Pininfarina.

„Prvotním impulsem ke spolupráci se studiem byl záměr vytvořit produkt se silnou estetickou hodnotou, který bude podtrhovat sílu a dynamiku strojů ZETOR. Stejně jako u modelové řady MAJOR je aplikace nového designu u traktorů PROXIMA spojena s řadou funkčních vylepšení. Například jedinečný sklon kapoty a nový tvar střechy přináší traktoristovi lepší výhled z kabiny i na břemena při práci s čelními nakladači. Inovací systému klimatizace a vytápění kabiny došlo navíc k výraznému navýšení jejich účinku ,” vysvětluje Jakub Hurta, manažer marketingu společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

K dispozici budou tři modely o výkonu 76–117 koní: PROXIMA CL, PROXIMA GP a PROXIMA HS. Při vývoji značka vychází vstříc požadavkům a potřebám svých zákazníků. Pro svou univerzálnost si tak nalezla své příznivce po celém světě. Českým zákazníkům se modelová řada PROXIMA v novém designu představí 5. října na Mistrovství České republiky v orbě.

„Traktory PROXIMA najdou uplatnění v menších i středně velkých zemědělských podnicích, v lesnictví nebo komunálních službách. Jde o univerzální traktory s jednoduchým ovládáním, které jsou ideální téměř pro všechny práce, těžšího i lehčího charakteru. Výborné jsou také pro práci s čelními nakladači,” uvádí Jakub Hurta.

Na veletrhu se také nově objeví modelové řady kompaktních traktorů COMPAX a traktorových sekaček PRIMO, které budou pilotně nabízeny na polském trhu. Traktory řady COMPAX najdou využití především při letní i zimní údržbě obcí, firemních areálů i sportovišť a v zahradnictví. Jsou dostupné ve výkonovém rozsahu 25 až 37 koňských sil. Traktorová sekačka ZETOR PRIMO HT 20 disponuje motorem o výkonu 19 koňských sil a najde uplatnění zejména při údržbě travnatých ploch.

Datum zveřejnění

18.9.2019

Zdroj informací

ZETOR TRACTORS a.s.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2347 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál