Servind

Nové nákladní pneumatiky Goodyear

Nové nákladní pneumatiky Goodyear

Nové řady nákladních pneumatik KMax Gen-2 a FuelMax Gen-2 přinášejí vyšší kilometrový proběh a palivovou hospodárnost za všech povětrnostních podmínek. Nové řady KMax Gen -2 and FuelMax Gen-2 nahrazují současné pneumatiky KMax a FuelMax.

Nové nákladní pneumatiky KMax Gen -2 a FuelMax Gen-2 jsou dalším příspěvkem k programu Goodyear Total Mobility, nabídce celoživotních služeb pro vozové parky, která zahrnuje unikátní řadu inovativních výrobků a řešení na podporu profesionální servisní sítě. Hlavním přínosem obou nových řad je vysoký kilometrový proběh a hospodárnost pro vozové parky provozované v nadregionální a dálkové dopravě. Kromě toho byly vyvinuty speciálně jako odpověd na pokračující poptávku po pneumatikách s dlouhodobou životností, vysokým záběrem po celou dobu své životnosti a za jakýchkoli povětrnostních podmínek a také po pneumatikách schopných zvládat proměnlivé zatížení.

Pneumatiky Goodyear KMax Gen-2 pro řízenou a hnanou nápravu dodávají prémiový kilometrový proběh a umožňují tak především vozidlům v regionální dopravě optimalizovat životnost pneumatik a zvládat jízdu po komunikacích často ve velmi neuspokojivém stavu. Přínosem řady KMax D Gen-2 je až o 25 % vyšší provozuschopnost za každého počasí, o 15 % vyšší odolnost vůči poškození a o 5 % vyšší palivová hospodárnost při stejném kilometrovém proběhu jako u předchozí generace KMax...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

26.9.2019

Zdroj informací

Goodyear

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2662 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál