Servind

Nová Mirka Deros pro těžko přístupná místa

Nová Mirka Deros pro těžko přístupná místa

Finský výrobce brusiva, leštění a strojků Mirka, který je v České republice zastoupen společností Servind, rozšířil rodinu elektrických brusek Mirka Deros o další unikátní excentrickou brusku.

Nová bruska o průměru 77 mm se zdvihy 2,5 nebo 5 mm je skvělá pro broušení v těžko dostupných místech, malých ploch, nárazníků či renovaci akrylátových světlometů. Přes své kompaktní rozměry se vyznačuje velkou výkonností.

Nejmenší a nejvíce ergonomická přímá elektrická bruska na trhu má bezkartáčový motor, který udržuje konstantní rychlost i při vysokém zatížení. Hodnoty vibrací jsou nejnižší ve své třídě a symetrický design zajišťuje pohodlné uchopení, což znamená, že můžete brousit po dlouhou dobu bez známek únavy. Díky snadné regulaci můžete rychlost nastavit okamžitě. Samostatný přepínač zapnutí/vypnutí zajišťuje snadnou a bezpečnou manipulaci. Mirka Deros má integrovaný snímač vibrací a je vybavena technologii Bluetooth. Díky tomu lze rychle přenášet údaje o vibracích, rychlosti a využití do aplikace myMirka.

„Abych byl upřímný, broušení může být zdlouhavé a těžké. Záměrem našeho vývojového týmu bylo, aby se stalo rychlejším, snadnějším a pohodlnějším. Odvážím se dokonce říci, že i zábavným. Ať už pracujete v lakovně, truhlárně nebo na staveništi, když brousíte několik hodin denně, jsou vždy klíčovými faktory efektivita a ergonomie. Před oficiálním uvedením na trh byla bruska testována u vybraných zákazníků. Ti oceňovali především vysokou účinnost, nízký profil, nízkou hmotnost a minimální úroveň vibrací,“ manažer portfolia elektrických strojků Mats Bystedt...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

28.9.2019

Zdroj informací

Servind s.r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2659 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál