Servind

Projekt R-M THE CODE odhalil exkluzivní barvu pro elektrické skútry Ujet

Projekt R-M THE CODE odhalil exkluzivní barvu pro elektrické skútry Ujet

Ujet, začínající společnost z Lucemburska, a R-M, prémiová značka autoopravárenských laků společnosti BASF, podepsaly dohodu o partnerství na vytvoření palety šesti barev pro nový kompaktní, 100% elektrický chytrý skútr výrobce Ujet.

Experti z projektu R-M THE CODE odhalili „Bel Air Blue“, barvu, která obohatí elegantní a dynamický design skútru.

Partnerství se společností Ujet bylo integrováno do programu R-M THE CODE, který zve evropské designéry k vytvoření svých unikátních barev pro projekt mobility, který má být lakován produkty R-M. THE CODE, projekt představený v roce 2017 značkou R-M a online platformou TheArsenale, perfektně ilustruje závazek R-M vytvářet z barvy neoddělitelný prvek designu.

„Požadavkem firmy Ujet bylo vyvinutí exkluzivní barvy. Nejtěžší částí definování barvy je reprodukce odstínu, který má designér na mysli. Ponořením do databáze R-M barevná laboratoř identifikuje správnou barvu, která sdělí požadované emoce. Aby tohoto bylo dosaženo, experimentovali jsme s různými efekty přidáváním více nebo méně transparentních pigmentů, perleťových efektů atd. Jako u vaření receptu, přidáváme nezbytné ingredience, dokud nezískáme výsledek, který má kuchař na mysli,“ vysvětluje Antoine Beckmann, manažer barevné laboratoře R-M v BASF v Clermontu de l’Oise...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

4.10.2019

Zdroj informací

Bučan s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1992 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál