Servind

Toyota přichystá vůz na bezpečné zimní cestování

Toyota přichystá vůz na bezpečné zimní cestování

Toyota podporuje své zákazníky v tom, aby nečekali až na první mrazy a sníh, který je na silnicích může nebezpečně zaskočit, ale nechali si vůz připravit na zimní období včas. V rámci podzimní servisní kampaně nabízí výhodné ceny příslušenství, originálních dílů i servisní prohlídky.

Až do 20. prosince připravila Toyota akční nabídku, která usnadní přípravu vozu na zimu. Podzimní servisní prohlídka vyjde pouze na 300 Kč a její součástí je např. diagnostika stavu akumulátoru, konzervace jeho pólových vývodů, nastavení světlometů, měření bodu tuhnutí chladicí kapaliny, kontrola oleje, brzdové kapaliny i funkcí ostřikovačů a další zdánlivé detaily, které mohou v zimních měsících hrát zásadní roli. Výhodněji v tomto období pořídíte i výměnu palivového filtru u naftových motorů.

Součástí nabídky jsou i akční ceny na originální díly, připravena je na ně sleva 25 procent. Ceny autobaterie tak začínají na 1555 korunách, nemrznoucí kapalina do ostřikovačů na 172 korunách, stěrače na 118 korunách. Stejná sleva je připravena i na vybrané doplňky a příslušenství, jako jsou například střešní nosiče, boxy či držák lyží, gumové rohože nebo plastová vana zavazadlového prostoru.

Za akční ceny zákazníci pořídí také komplety zimních kol, a to jak pro vozy Toyota, tak Lexus. Ceny začínají na 11 900 Kč.

Toyota zákazníky rovněž odměňuje za věrnost. Pokud přijedou s vozem Toyota starším tří let na předepsanou servisní údržbu do autorizovaného servisu, dostanou silniční asistenční službu Toyota Eurocare na 12 měsíců zdarma. Jde o celoevropskou službu, která poskytuje zdarma pomoc v případě potřeby na cestách doma i v zahraničí. Její pomoc je k dispozici 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Lze ji využít v případě nehody, poruchy, problému s palivem či vybití baterie, ale také při defektu pneumatiky, a dokonce i když řidiči ztratí klíče nebo si je zabouchnou uvni9ř vozu, případně jim vůz někdo odcizí.

Datum zveřejnění

9.10.2019

Zdroj informací

Toyota

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2348 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál