Servind

ŠKODA zveřejnila designové skici nového SUV-kupé KAMIQ GT pro Čínu

ŠKODA zveřejnila designové skici nového SUV-kupé KAMIQ GT pro Čínu

Dvěma designovými skicami ukazuje ŠKODA poprvé podobu nového modelu ŠKODA KAMIQ GT. Druhé SUV-kupé české značky bude stejně jako ŠKODA KODIAQ GT nabízeno exkluzivně na čínském trhu. Design nového sériového modelu vychází ze studie ŠKODA VISION GT. Světová premiéra pátého SUV značky ŠKODA v Číně se koná 4. listopadu v Tchien-ťinu.

Ze skic exteriéru nového vozu ŠKODA KAMIQ GT je patrný sportovní vzhled vyzařující sílu, výrazná příď a elegantní, plynulá linie střechy. Ta se směrem vzad lehce svažuje a přechází do zadního spoileru. Výrazné linie jsou střiženy přesně tak, jak to odpovídá vkusu mladých Číňanů. Společně je navrhli designéři společnosti SAIC ŠKODA v Číně a tým ŠKODA Design v České republice. Předlohou byla emocionální studie ŠKODA VISION GT, která měla premiéru v červnu na autosalonu Shenzhen International Auto Show 2019.

Interiér vozu KAMIQ GT nabízí mix robustního vzhledu, typického pro vozy kategorie SUV, a sportovní dynamiky. Horizontální ozdobná lišta se táhne přes celou šířku vozu, cestující se budou moci těšit na pečlivě vybrané materiály a sportovní sedadla s dobrým bočním vedením. Nová ŠKODA KAMIQ GT se poprvé představí 4. listopadu v Tchien-ťinu. Čína, nejdůležitější trh značky ŠKODA, bude jedinou zemí na světě, v níž česká automobilka nabízí pět modelů kategorie SUV.

Datum zveřejnění

23.10.2019

Zdroj informací

ŠKODA AUTO a.s.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2177 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál