Servind

Arval představí novou strategii. Jedním z prvních kroků je změna sloganu

Arval představí novou strategii. Jedním z prvních kroků je změna sloganu

Společnost Arval, globální lídr v oblasti full servise leasingu, se plánuje zaměřit na komplexní řešení mobility a ekologický dopad podnikání. Hlavní cíle společnosti odráží nový slogan For the many journeys in life.

Zatímco doposud se Arval věnoval především dlouhodobému leasingu automobilů, nyní chce vycházet vstříc novým možnostem mobility. „Mobilita se pohybuje mnoha novými směry. Zaměření pouze na automobily začínalo být pro vizi našeho podnikání omezující. Naším cílem je doprovázet naše zákazníky na všech jejich cestách a poskytovat jim taková řešení mobility, která zrovna potřebují, a to ve všech životních situacích,“ dodává Alain Van Groenendael, předseda představenstva a CEO Arvalu.

Právě z tohoto konceptu vychází nový slogan For the many journeys in life, který v českém překladu odráží zájem Arvalu doprovázet své klienty na mnoha jejich životních cestách. Nově slogan nahradí stávající motto Arval. We care about cars. We care about you. „Aktuální slogan již neodráží zcela přesně identitu firmy, protože potřeby našich klientů se neustále vyvíjejí. Proto otevíráme naši značku novým a komplexnějším mobilním řešením. Reagujeme na nové technologie, přísnější regulace, auta ve městech či potřebu ochrany životního prostředí,“ dodává Alain Van Groenendael s tím, že jednou z priorit společnosti Arval je zajištění pozitivního dopadu vlastního podnikání na ochranu životního prostředí.

Nový slogan se stane viditelnou součástí nové strategie firmy v nadcházejícím období.

Společnost Arval, která je globálním lídrem v oblasti full service leasingu, byla založena před 30 lety a aktuálně působí v téměř 30 zemích světa a zaměstnává 7 000 lidí. Se svými zákazníky i řidiči svých vozidel udržuje úzký kontakt, a má tedy možnost z první ruky sledovat to, jak se společnost a její vztah k mobilitě vyvíjí.

Datum zveřejnění

27.1.2020

Zdroj informací

Arval

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2074 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál