Servind

Auto Palace otevře v Praze nový autosalon Volvo

Auto Palace otevře v Praze nový autosalon Volvo

Zcela nové prodejní a servisní centrum pro značku Volvo bude na území Prahy 9. Stavba objektu v duchu konceptu Volvo Retail Experience nabídne moderní prostory pro prodej nových i ojetých vozů a  nejmodernější servisní vybavení.

Významným milníkem ve spolupráci skupiny Auto Palace se švédskou automobilovou značkou Volvo bude dokončení zcela nového autorizovaného prodejního a servisního centra v pražských Vysočanech. Slavnostní otevření je plánováno na třetí čtvrtletí letošního roku.

V současnosti se nové autorizované prodejní a servisní centrum pro značku Volvo stavebně dokončuje v Poděbradské ulici devátého pražského obvodu, a to na ploše o rozloze 2200 m2. Moderní komplexní prostor pro prodej nových i ojetých vozů a servisního zázemí bude splňovat aktuální požadované standardy Volvo Retail Experience. Celý projekt, který vznikl v rekordně krátké době, předpokládá otevření moderního showroomu pro šest nových vozů a současně je zde počítáno také s prodejní plochou pro více než dvě desítky ojetých vozů nabízených v programu Volvo Selekt, včetně odpovídajícího technického zázemí.

Servisní část nového centra v konceptu Volvo Personal Service bude osazena nejmodernější technologií. Příkladem je celkem devět do podlahy zapuštěných pístových zvedáků pro servisní stání, diagnostika motoru a také supermoderní technologie pro mytí vozů.

„Hlavním důvodem k této investici bylo naplnění naší vize samostatného a samozřejmě plochou většího dealerství pro značku Volvo v této lokalitě Prahy, které poskytne našim zákazníkům vyšší úroveň komfortu v oblasti prodeje i servisu vozů. Jsme velmi rádi, že doba realizace celého projektu od záměru k otevření nového objektu nepřesáhne 18 měsíců a stavba tak bude dokončena v červenci,” potvrzuje Karel Klouda, ředitel rozvoje obchodu skupiny Auto Palace.

V souladu se strategií automobilky Volvo Cars v oblasti rozvoje elektromobility je v budoucím plánu rovněž umístění minimálně sedmi dobíjecích stanic pro vozy s elektrickým pohonem. Základní tým zaměstnanců přecházející ze spořilovské pobočky bude ve Vysočanech doplněn o nově odborně proškolený personál. V konečné podobě a při plném provozu by v novém dealerství značky Volvo mělo pracovat přes 40 zaměstnanců, v první fázi to bude přibližně poloviční počet. Slavnostní otevření nového dealerství je plánováno na třetí kvartál letošního roku.

„Otevření zcela nového autorizovaného dealerství pro značku Volvo v pražských Vysočanech je pro mě osobně dalším pozitivním impulsem v aktuální nelehké situaci. Já jsem povahou optimista a snažím se i v tak obtížné chvíli vidět především ty dobré počiny a příležitosti, které se nám daří realizovat. Tyto a mnohé další realizované aktivity dávají dobrý důvod k mému optimismu do budoucna. Čeká nás období, kdy můžeme ukázat, že jsme stále silnější a spuštění provozu nového dealerství Volvo je začátkem naší další expanze na trhu,” řekl Radek Donner, generální ředitel skupiny Auto Palace.        

Datum zveřejnění

12.05.2020

Zdroj informací

Auto Palace

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2008 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál