Servind

Nové modely Hyundai v nabídce MALL.cz

Nové modely Hyundai v nabídce MALL.cz

V nabídce internetového obchodu MALL.cz jsou nyní dispozici modely z edice Mall Exclusive – SUV Tucson a Kona, plně elektrický Ioniq nebo faceliftovaná verze modelu i30, stejně jako Tucson vyráběného v Nošovicích. První stovka zákazníků, kteří se rozhodnou právě pro populární i30, navíc získá možnost návštěvy nošovického výrobního závodu včetně ubytování a ochutnávky korejské kuchyně, a to i pro svůj doprovod.

Dalším příjemným bonusem při volbě vozu z nabídky limitovaných edicí na MALL.cz je voucher v hodnotě od 20 000 Kč, v případě modelu Ioniq EV dokonce 40 000 Kč, určený na nákup jakéhokoliv zboží v internetovém obchodu MALL.cz. Při pořízení vozu Hyundai na MALL.cz navíc zákazník získává standardní výhody jako při běžném nákupu, včetně finančních produktů ‚Bez obav‘, tedy možnosti odložení splátek až o devět měsíců, nebo pojištění schopnosti splácet. Samozřejmostí jsou také Hyundai benefity – sada zimních pneumatik zdarma, slevová tankovací karta na pět let, nebo výhodné Hyundai pojištění.

„Spolupráce s MALL.cz znamená, že jsme schopni být s naší modelovou nabídkou zákazníkům ještě blíž. Online prodej vnímáme jako důležitou součást naší komunikace a jsme rádi, že si rychle nachází nové a nové zákazníky. Do budoucna se chystáme naše služby ještě více rozšiřovat, takže bude na co se těšit. Jsme rádi, že si naše modely v nabídce MALL.cz našly své zákazníky. Právě proto jsme se rozhodli vytvořit speciální limitované edice šité na míru internetovému prodeji a oslovit ještě širší spektrum zákazníků,“ říká marketingová ředitelka Hyundai Motor Czech Jana Sekeráková.

Právě před měsícem autorizovaný dealer společnost Hyundai - Autosalon Most předala první vůz Hyundai i30 objednaný přes internetový obchod MALL.cz.

Datum zveřejnění

16.07.2020

Zdroj informací

Hyundai Motor Czec,  MALL.cz 

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2442 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál