Servind

Myčka stříkacích pistolí s recyklačním zařízením

Myčka stříkacích pistolí s recyklačním zařízením

Recyklační zařízení pro rozpouštědla RDR120 Recycler je osvědčená, robustní, bezpečná a spolehlivá konstrukce. Kondenzátor je z nerezové oceli, což zajišťuje dlouhou životnost jednotky. Obsahuje všechny potřebné funkce, které umožňují propojení s dynamickým trojitým systémem, který umožňuje automatický přenos rozpouštědla do recyklačního zařízení, čímž vytváří jeden z uživatelsky nejvíce přívětivých systémů v procesu lakování. Kotel z nerezové oceli je otočný pro snadnou údržbu.

Přenos rozpouštědla mezi myčkou stříkacích pistolí a recyklačním zařízením je plně automatizovaný. Je tak eliminovaná špinavá, těžká a nebezpečná ruční manipulace s rozpouštědly a současně se zařízení a podlaha v dílně udržují čisté. Systém umožňuje umístění jednotek blízko sebe nebo v oddělených místnostech do vzdálenosti 25 m. Pohodlné ovládání systému Drester Dynamic Triple podporuje časté spouštění systému.

To udržuje ředidlo v myčce pistolí v lepším stavu. Tím se zaručuje čistota stříkací pistole k jejímu dalšímu použití. Spotřeba rozpouštědla se díky recyklátoru razantně sníží a tím také náklady na likvidaci nebezpečných látek, které po čištění pistolí zůstávají. Hlavní a nepřehlédnutelnou výhodou tohoto zařízení je šetrnost k přírodnímu prostředí díky menšímu množství odpadu.

Technické údaje

Hmotnost - 67 kg

Šířka - 590 mm

Výška - 1610 mm

Maximální hloubka - 120 mm

Kapacita kotle - 12 l

Kondenzovaný materiál - nerezová ocel

Časový cyklus - 3 - 4 hodiny

Napětí - 200 - 240 V

Datum zveřejnění

04.08.2020

Zdroj informací

Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2965 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál