Servind

Nová řada návěsových pneumatik Fulda Regiotonn 3

Nová řada návěsových pneumatik Fulda Regiotonn 3

Značka Fulda uvádí na trh nové návěsové pneumatiky Regiotonn 3, které nabízejí vysoký kilometrový výkon, dobré užitné vlastnosti během všech ročních období, vysokou odolnost a palivovou hospodárnost. Pneumatiky nové řady jsou uzpůsobeny pro řadu různých nasazení od dálkové a regionální dopravy až po silniční dopravu v obtížných podmínkách a městský provoz. Byly navrženy tak, aby splňovaly požadavky dopravců a řidičů, kteří hledají ve středním segmentu vysoké užitné vlastnosti za dobrou cenu.

V posledních několika letech stále více evropských zemí vyžaduje pneumatiky označené sněhovou vločkou v horském masivu (3PMSF) i pro návěsy. Nové pneumatiky jsou na bočnici označeny symboly M+S i 3PMSF, takže dopravcům operujícím v celé Evropě nabízejí optimální výkonnost za všech povětrnostních podmínek.

Klíčové přednosti nových návěsových pneumatik Fulda Regiotonn 3:

- Robustní konstrukce kostry je zárukou dobré protektorovatelnosti a vysokého potenciálu ujetých kilometrů.

- Zdokonalený dezén s pěti nebo šesti žebry (435/50R19,5 a 385/55R22,5) zvyšuje odolnost proti poškození a opotřebení a zajišťuje dlouhou životnost v náročných podmínkách.

- Hluboké příčné drážky vytvářejí ve styku s vozovkou další záběrové hrany a zkracují tak brzdnou dráhu a zvyšují přilnavost za mokra po celou dobu životnosti pneumatiky.

- Chemické složení a polymerová síť běhounové směsi zajišťují příznivou hodnotu valivého odporu spolu s vysokou odolností proti opotřebení a bočnímu oděru.

V nabídce jsou rozměry  435/50R19,5, 385/65R22,5 a 385/55R22.5.

Datum zveřejnění

21.09.2020

Zdroj informací

Fulda

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2226 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál