Servind

Celoroční pneumatiky pro mírnou zimu

Celoroční pneumatiky pro mírnou zimu

Dunlop vstupuje na trh celoročních pneumatik s výrobkem s označením sněhové vločky ve skalním masivu. Pneumatiky Sport All Season se vyznačují výjimečnou ovladatelností za sucha, výbornými brzdnými vlastnostmi na mokrém povrchu a optimální funkčností v širokém rozsahu teplot. Pneumatiky jsou uzpůsobeny pro provoz v širokém teplotním rozmezí a nabízejí výjimečné brzdné vlastnosti na mokré a kluzké vozovce.

„Dunlop Sport All Season byly navrženy tak, aby nabídly prémiovou výkonnost v podnebí s mírnými zimami. S certifikací sněhové vločky ve skalním masivu se Sport All Season dokážou vyrovnat s jakýmikoli povětrnostními podmínkami - suchem, mokrem i sněhem,“ řekl marketingový ředitel společnosti Goodyear Mike Rytokoski.

Díky konstrukci s tvarovými zámky pneumatiky nabízejí výjimečnou ovladatelnost na suchém povrchu. Kombinace silných podkladových pláten a pevné svrchní vrstvy podporuje sportovní jízdu v zatáčkách tím, že vozu dodává lepší stabilitu.

Běhoun aqua-eject vytlačuje vodu a podává silný brzdný výkon na mokrém povrchu. Jeho vysoceobjemové podélné dezénové drážky a radiální záběrové hrany zajišťují důkladnější styk s vozovkou tím, že urychlují odvod vody ze stopy.

Dunlop Sport All Season používají směs, která se přizpůsobuje jakémukoli počasí a je zárukou optimální výkonnosti za jakýchkoli teplot a povětrnostních podmínek. Multifunkční polymerová směs dopomáhá k tomu, aby si pryž udržela pružnost v širokém rozmezí teplot.

Nabídka zahrnuje 31 produktových čísel v rozmezí rozměrů 14" až 18". Zahájení prodeje je plánováno na říjen.

 

Datum zveřejnění

05.10.2020

Zdroj informací

Dunlop/Goodyear

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2651 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál