Servind

Nová generace snímačů TPMS

Nová generace snímačů TPMS

Společnost Alcar Bohemia uvedla na trh novou, výrazně vylepšenou generaci produktů pro kontrolu tlaku v pneumatikách TPMS pro osobní automobily.

Nová generace produktů TPMS zahrnuje nejnovější generaci výkonného programovacího a diagnostického přístroje TPMS, nové snímače v nejvyšší kvalitě originální výbavy a sady příslušenství doplněné o širokou nabídku služeb a programovatelný on-line konfigurátor.

Skupina Alcar ve spolupráci se společností Bartec vyvinuly výkonný přístroj TPMS, který v maximální míře usnadní každodenní práci v pneuservisech. Jde o elegantní řešení s indukčním dobíjením. Umožňuje velmi rychlé programování snímačů včetně multiprogramování, tzn. naprogramování více senzorů jediným kliknutím, a párování senzorů s vozidlem prostřednictvím bezdrátově připojeného modulu OBDII přes Bluetooth. Přístroj obsahuje bohatou databázi spárovacích procedur, dokáže automaticky rozpoznat senzory a lze jej integrovat do podnikového informačního systému. Diagnostika se dodává s licencí na tři roky aktualizací přes WiFi zdarma.

Nová generace snímačů Alcar Sensor s certifikací TÜV přináší vylepšení v podobě pokrytí vozidel senzory Plug & Drive (ty se samy spárují s vozidlem, takže se s ním nemusejí spárovat) a Universal (snadno programovatelné), nejrychlejšího bezdrátového programování senzorů na trhu, vylepšené kompatibility s programovacími přístroji od nezávislých výrobců, schválení snímačů až do rychlosti 300 km/h a možnosti opakovaného přeprogramování snímačů Plug & Drive a Universal.

Datum zveřejnění

06.10.2020

Zdroj informací

Alcar Bohemia

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2255 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál