Servind

Auto Palace posiluje organizační strukturu

Auto Palace posiluje organizační strukturu

Automobilová skupina Auto Palace prochází významným rozvojem aktivit v České republice. V nedávné době otevřela další tři nová prodejní a servisní centra, a to dvě v Praze a jedno v Karlových Varech. Tento rozvoj obchodních aktivit nyní doprovází také důležité změny v personální oblasti. Rozšíření portfolia reprezentovaných automobilových značek, prodejních a servisních center i odborného personálu provází také změna organizační struktury celé skupiny.    

Do nově vytvořené pozice Operations Director s přímou odpovědností generálnímu řediteli byl jmenován Ondřej Tomšů. Ten ve skupině Auto Palace pracuje od června roku 2019 a dosud zastával funkci obchodního ředitele pobočky Auto Palace Spořilov. Nyní bude odpovědný za operativní řízení všech poboček především v oblasti sjednocování interních procesů a vedení operativních záležitostí s cílem zvýšení efektivity fungování středisek uvnitř celé skupiny. Externí komunikace s obchodními partnery skupiny Auto Palace zůstává i nadále v gesci generálního ředitele Radka Donnera.

V souvislosti se zmíněnou personální změnou plánuje skupina Auto Palace v nejbližší době obsazení uvolněné pozice obchodního ředitele pobočky na pražském Spořilově s odpovědností za řízení prodeje pěti značek nových vozů a rovněž prodeje ojetých vozů. Nedávné posílení obchodních aktivit se však vztahuje také k oblasti Aftersales. Z tohoto důvodu otevírá skupina Auto Palace další novou pozici Group Aftersales Manager. Vhodný kandidát pro tuto pozici bude mít na starosti řízení Aftersales služeb v rámci skupiny, a to především sjednocení servisních procesů na všech pobočkách a zvýšení servisních kapacit pro zákazníky, a to především z oblasti fleetových obchodů. 

„Jsem si plně vědom, že naplňování naší dlouhodobé obchodní strategie v České republice nemůže být pouze o investičních akvizicích. V této oblasti jsme v minulých měsících udělali obrovský kus práce a jsem za to velmi rád. Musíme však mít na paměti, že tak významné změny musí provázet také kvalitní personální posílení, protože na konci tohoto řetězce musí i nadále zůstat náš spokojený zákazník. Proto jsme se rozhodli k vytvoření dvou nových významných manažerských pozic, které současné obchodní posílení reflektuje,“ řekl generální ředitel skupiny Auto Palace Radek Donner.

„Gratuluji Ondřejovi Tomšů k jeho jmenování do nové a velmi důležité pozice, která bude s jeho odbornými zkušenostmi směřovat především dovnitř naší společnosti a pomůže nám nastavit ve všech pobočkách stejně kvalitní procesy. Aktuálně jsme otevřeni také nabídkám na obsazení dalších dvou manažerských pozic a já věřím, že aktivity značky Auto Palace na současném automobilovém trhu mohou být pro mnoho zájemců na trhu práce velmi motivující,” dodal Donner.

Datum zveřejnění

14.11.2020

Zdroj informací

Auto Palace

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2625 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál