Servind

Autobaterie Continental v servisní síti BestDrive

Autobaterie Continental v servisní síti BestDrive

Servisní síť BestDrive, patřící do koncernu Continental, zařadila do svého prodejního sortimentu prémiové autobaterie v kvalitě OEM značky Continental. V kompletní nabídce naleznete jak baterie vybavené moderními EFB a AGM technologiemi, vhodnými pro Start-stop systémy, tak spolehlivé startovací baterie s technologií olověného článku.

Produktové spektrum zahrnuje devět baterií pro moderní vozidla vybavená Start-Stop systémy a deset startovacích baterií, určených pro široké použití ve vozidlech bez systému Start-Stop. Těchto 19 různých baterií pokrývá segment 75 % evropského vozového parku. Každá jednotlivá baterie odpovídá OEM kvalitě a vyrábí se v Evropě. Mezi hlavní výhody baterií Continental patří prémiový výkon, vysoká kapacita a spolehlivost v extrémních teplotách.

Start-Stop baterie se pyšní vysokým výkonem a vytrvalostí. U bezúdržbových baterií EFB Continental používá vložku ze skelných vláken. Jsou určeny speciálně pro vozidla se základním systémem Start-Stop. Zajišťují optimální výkon během studených startů a jejich nízký odpor umožňuje rychlé nabíjení a vybíjení. Výhodou těchto baterií je dlouhá životnost, o 20% nižší spotřeba energie a snížení tvorby emisí skleníkových plynů.

AGM baterie je optimálním řešením pro všechna současná moderní vozidla se systémem Start-Stop a vozidla luxusních tříd. Tento typ akumulátorů je vhodný pro náročné klimatické podmínky. Vyniká dlouhou životností s až 3x vyšší cyklickou stabilitou ve srovnání s konvenčními bateriemi. Díky své vysoké nabíjecí schopnosti jsou tyto baterie schopny absorbovat vyšší napětí, které je vytvářeno během brzdění a dekcelerace, a tímto způsobem rekuperovat energii.

Dalším typem baterií jsou olověné startovací baterie Continental, které jsou ideální pro vozidla bez Start-Stop systému se zážehovými i vznětovými motory. Vývoj baterií se zaměřil na nízké nároky na údržbu a dlouhou životnost, a to i v náročných klimatických a povětrnostních podmínkách.

Při výběru baterií Continental nabízí špičkovou kvalitu a prodlouženou záruční dobu na dva roky. Díky nejmodernějším výrobním procesům poskytují baterie Continental bezkonkurenční výkon s jednou až třikrát vyšší cyklickou stabilitou.

Pokud si chcete být jistí, že nastartujete vůz v zimě i za nízkých teplot, případně máte pochybnosti o stavu autobaterie ve svém voze, nechte ji raději proměřit, případně vyměnit.

Datum zveřejnění

19.11.2020

Zdroj informací

BestDrive/Continental

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1936 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál