Servind

Novinka v účinné dezinfekci

Novinka v účinné dezinfekci

Společnost I.O.B., výhradní distributor automobilových chemických kapalin BG Products pro ČR a SR, uvádí na trh nový antibakteriální a antivirotický dezinfekční výrobek BG 703 Automotive Sanitising Fogger ve formě spreje o objemu 242 ml.

BG 703 Automotive Sanitizing Fogger nabízí především likvidaci vzniklých bakterií, virů a hub ulpívajících na tvrdých a neporézních površích v interiéru vozu. Jedná se především o povrchy přístrojové desky, volantu, textilních výplní dveří, ovládacích prvků, koberců a čalouněných dílů.

Vysoká účinnost nového výrobku BG 703 se výrazně projevuje na výparníku a dalších částech klimatizačního systému. Proces dezinfekce interiéru odstraňuje dlouhodobě vznikající pachy a snižuje také riziko alergie na zvířecí srst či prachové roztoče.

„Uvedení tohoto výrobku na trh je další ukázkou inovace výrobků americké společnosti BG Products. Účinný prostředek navíc silně reflektuje současnou situaci s bojem proti zákeřnému koronaviru. Jedná se o vůbec první výrobek BG Products certifikovaný agenturami EPA a Health Canada, který je registrován a schválen jako dezinfekční prostředek pro použití proti SARS-CoV-2, tedy viru, který způsobuje COVID-19,“ uvedl Jiří Kocourek ze společnosti I.O.B.

Použití nového výrobku ve formě spreje je velmi snadné. Po nastartování vozu se přepne klimatizace na vnitřní cirkulaci. Poté se sprej v kabině vozu odjistí v oblasti jeho hlavice a obsluha opustí vůz. Obsažená látka ve spreji se nechá cirkulačně působit přibližně 20 minut. Tím dochází k dezinfekci nejen samotné klimatizace, ale také všech přívodů a výduchů vzduchu a již zmíněných povrchů v interiéru vozu. V porovnání s ozónovými výrobky dokáže sprej BG 703 účinně dezinfikovat celý systém i při vyšší teplotě uvnitř vozu. Po aplikaci výrobku se vůz na 15 minut kompletně otevře pro dostatečné vyvětrání interiéru.

Jednoduchá aplikace výrobku BG 703 Automotive Sanitizing Fogger zanechává následně interiér vozu nejen bez virů a bakterií, ale také v příjemně svěží vůni.

Na trhu je od prosince za cenu 235 Kč s DPH.

Datum zveřejnění

01.12.2020

Zdroj informací

I.O.B.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2699 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál